כללי הכנסה מהצד...

• פותח הנושא nava
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD style="FONT-SIZE: 12px; WIDTH: 178px; COLOR: #4a452f; FONT-FAMILY: Arial">מצאתי ברשת, אין לי מושג על זה כלום, תשפטו בעצמכם.
הרעיון הזה ענק!

T פותחת למעצבים בכל רחבי העולם
את האפשרות להתעסק במה שהם עושים הכי טוב, לעצב!
עם רשת המעצבים של LoadT אין צורך בשיחות ארוכות עם הלקוח ואין צורך להיות מחויבים לו לכל שינוי קטן או בקשה לטיוטה נוספת.
</TD></TR><TR><TD width=28 height=5> </TD><TD style="WIDTH: 178px"> </TD></TR><TR><TD vAlign=top align=middle width=28 height=25>
lt1_bul_left.gif
</TD><TD style="FONT-SIZE: 12px; WIDTH: 178px; COLOR: #4a452f; FONT-FAMILY: Arial">מי יכול להשתתף?
כל אחד שיש לו ידע בעיצוב אתרים יכול להצטרף
ל"רשת המעצבים" ולהשתמש בממשק המתקדם. </TD></TR><TR><TD vAlign=top align=middle width=28 height=5> </TD><TD style="FONT-SIZE: 12px; WIDTH: 178px; COLOR: #4a452f; FONT-FAMILY: Arial"> </TD></TR><TR><TD vAlign=top align=middle width=28 height=25>
lt1_bul_left.gif
</TD><TD style="FONT-SIZE: 12px; WIDTH: 178px; COLOR: #4a452f; FONT-FAMILY: Arial">כמה זה עולה?
חינם. </TD></TR><TR><TD vAlign=top align=middle width=28 height=5> </TD><TD style="FONT-SIZE: 12px; WIDTH: 178px; COLOR: #4a452f; FONT-FAMILY: Arial"> </TD></TR><TR><TD vAlign=top align=middle width=28 height=25>
lt1_bul_left.gif
</TD><TD style="FONT-SIZE: 12px; WIDTH: 178px; COLOR: #4a452f; FONT-FAMILY: Arial">כיצד מתחילים?
יש למלא את הפרטים בתפריט הצדדי. </TD></TR><TR><TD width=28 height=5> </TD><TD style="WIDTH: 178px"> </TD></TR><TR><TD vAlign=top align=middle width=28 height=25>
lt1_bul_left.gif
</TD><TD style="FONT-SIZE: 12px; WIDTH: 178px; COLOR: #4a452f; FONT-FAMILY: Arial">שירות הלקוחות שלנו יישמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה.</TD></TR><TR><TD width=28 height=25> </TD><TD style="FONT-SIZE: 12px; WIDTH: 178px; COLOR: #4a452f; FONT-FAMILY: Arial">בהצלחה!</TD></TR></TBODY></TABLE>

http://www.loadt.co.il/

• הוסף לסימניות
בהחלט רעיון ענק!תודה

• הוסף לסימניות
בהחלט רעיון ענק!תודה

• הוסף לסימניות
מה נדרש מהמעצב?
לא ברור בכלל...

• הוסף לסימניות
סליחה שאני משביתה שמחות.......
מה עושים אם מישהו מוריד את תבנית העיצוב שלי בשבת או יו"ט?

• הוסף לסימניות
בזבוז זמן.

• הוסף לסימניות
לפי איך שהאתר שלהם מעוצב, הם בעצמם צריכים לקנות איזו תבנית...

• הוסף לסימניות
מסכימה עם שעי'ה
נרשמתי כדי לראות מה קורה, וזה חינם לזמן מוגבל. אחר כך צריך לשלם על רשיון. זה מה שהבנתי מהם. וזה קצת חוצפה שלא אומרים זאת בתחילה.

• הוסף לסימניות
אם כבר הרעיון של bizreef יותר עונה להגדרה: "הכנסה מהצד..."
אומנם אצלם זה ביותר תחומים וצריך להיות פעיל יותר, להיכנס לאתר (הם שולחים לך אימל על כל הצעה חדשה בתחום שלך), לראות אלו הצעות יש, להציע מחיר על מה שנראה לך (בתשלום של בין 10-30 ש"ח להצעה, תלוי אם אתה הראשון שמציע או האחרון) ולקוות שמבין 3-7 המציעים האחרים הלקוח יבחר בך לפרוייקט...
היתרון היחסי: רוב המעצבים שם לא מי יודע מה ברמה...
אה, והלקוח כותב מראש כמה הוא ממוכן לשלם ומה העבודה (לפעמים מצורפים כר קבצי הטקסט או הדוגמא).
עוד לא יצא לי להשתמש בשירות שלהם אבל יש לי לקוח אחד שהגיע אליי דרך הכרטיס שפתחתי שם עם הדוגמאות של העבודות (לפני שהיה לי אתר) ואנחנו עובדים יחד עד היום באופן רציף.
(הוא פשוט הבין מהטלפון בכרטיס הביקור שהעליתי בדוגמא זה הטלפון שלי והתקשר, כעיקרון אסור להעלות פרטים אישיים כדי שהאתר יוכל לקבל את העמלה).
www.bizreef.co.il
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את כל הרעיון הספציפי הזה, (הם צריכים דחוף מישהו שישכתב את התוכן שיהיה מובן לאנשים פשוטים כמוני).

בל אופן, הרעיון הכללי שאפשר להכין תבניות עיצוב ולמכור אותם באינטרנט ולקבל אחוזים - אינו חדש. קחו למשל את אתר www.TemplateMonster.com שמוכר תבניות במחיר ממוצע של 60 דולר, כאשר המעצב מקבל מתוך זה 20 אחוז. שווה? לא יודע. יש שם אלפי תבניות, וכל תבנית נמכרת מקסימום 10 פעמים (כך ראיתי מסקירה קצרה, יכול להיות שאני טועה) כך שרווח של 100 דולר לבניית תבנית עיצוב מורכבת - זה לא הרבה כסף. חלק מהתבניות שם ממש מורכבות, ולוקח שעות לתכנן ולבנות דברים כאלה.

• הוסף לסימניות
בעסקאות כאלה תמיד יראו לכם טבלאות של כמה תמכרו וכמה אתם עומדים להרויח.
וזה תמיד פי כמה וכמה מהסיכויים להרויח משהו בפועל....
האם מישהו קונה תבניות שם בכלל?
הרי יש שם אלפי תבניות חינמיות, למה שמישהו יקנה?

ואם מישהו רוצה משהו על רמה גבוהה, ומוכן להשקיע כסף, הוא כבר יבנה אתר נורמלי, או יפנה למעצב פרטי שיעצב לו על בסיס המערכת הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה