אפשר מחירים.יש השנה תשפ"ה מלון למשפחות בליזענסק - ובקרקוב ליארצייט כא אדר כולל אשל מלא עם אוכל על רמה גבוהה
בהשגחת התאחדות הרבנים וזה מתאים גם למשפחות ולנשים . ויש מסלולים כולל אשוויץ וקרעסטיר צפה בקובץ המצורף 1906703
למשפחות וגם לנשים . ויש שם מסלול כולל שבת עם אשוויץ וקרעסטיר
מה המחירים של שבת בדינוב וצאנז?מקומות כשרים בפולין שאפשר לעשות שם שבת זכור לי כרגע רק צאנז דינוב וליזענסק. ייתכן שיש עוד - בתיאום.
מתוך השלושה האלו העדפנו תמיד את הפסטורליה והשפע של דינוב.
metaylimbkipa.com
לשבת בלבד משישי צהרים עד מוצ"ש (עד מוצ"ש הכוונה עזיבת המתחם עד שעה וחצי לאחר שבת)מה המחירים של שבת בדינוב?
האם מישהו יודע מחיר עדכני לשבת אצל אברומי?
והאם אפשר לתקשר איתו דרך כתובת אימייל?
ערב טובהאם מישהו יודע מחיר עדכני לשבת אצל אברומי?
והאם אפשר לתקשר איתו דרך כתובת אימייל?
קרקוב היא עיר תיירות פעילה מאד על כל המשתמעערב טוב
אשמח לדעת גם מה המחיר אצלו, הוא לא עונה לי כרגע וקצת דחוף לי לדעת.
בנוסף אשמח למידע על אופציה לעשות שבת עצמאית בקרקוב, זאת אומרת יש למישהו מידע על המוצרים הכשרים שיש במכולת של חבד?
לדוגמא מהם ההכשרים של העופות וכדו' שהם מביאים.
תודה רבה!
תודה רבה על התגובה!קרקוב היא עיר תיירות פעילה מאד על כל המשתמע
ולכן שבת בקרקוב היא אתגר לא פשוט
"רוחני "וטכני
קודם כל מפתח הכניסה לחדרים במלון בד"כ אלקטרוני -התאורה בחדר נכבית כשיוצאים, וכו'
אין לי מושג האם יש להשיג עופות במכולת של חב"ד אבל מהתרשמות שלי חב"ד מנומנמת בקרקוב
כך שלא הייתי בונה על זה
ממליץ לך ליסוע לשבת לליז'נסק או דינוב
במקומך הייתי לוקח דירה בבוקינג ולא מלון ומביא הכל מהארץ עדיף להוסיף מזוודהתודה רבה על התגובה!
הנקודה היא שאני צריך להיות בקרקוב דווקא בשבת.
אתה כמובן צודק בעניין שבת מבחינת המלונות וכו', אבל זה פחות בעיה, יש לי ניסיון בשבתות בחול.
אשמח לעוד מידע וטיפים על שבת שם, כרגע קיבלתי מחירים מעציוני, הם רוצים 220 זלוטי לסעודה לאדם.
מאמין שזה יותר זול מזולדן, אבל עדיין יקר (לי)
אשמח לשמוע המלצות על זולדן מבחינת שפע טעםיש מקום נוסף באזור דרום פולין שמומלץ לעשות שם שבת?
כבר היינו כמה פעמים אצל זולדן ואולי כדאי לגוון
אני לא מדייקת בפרטים אבל לפי החישוב יצא לנו לזוג+2 כ-2000 לסעודות שבת לילה ויום דרכוערב טוב
אשמח לדעת גם מה המחיר אצלו, הוא לא עונה לי כרגע וקצת דחוף לי לדעת.
בנוסף אשמח למידע על אופציה לעשות שבת עצמאית בקרקוב, זאת אומרת יש למישהו מידע על המוצרים הכשרים שיש במכולת של חבד?
לדוגמא מהם ההכשרים של העופות וכדו' שהם מביאים.
תודה רבה!
בעקרון אסור להכניס במכס הפולני מוצרים מהחיאנחנו מביאים עופות מהארץ
גם לא בשר מבושל?בעקרון אסור להכניס במכס הפולני מוצרים מהחי
מבושל לכאורה כןגם לא בשר מבושל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים