כללי הכנסת טקסט לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
הכנתי בדפי האב באינדיזיין תיבות טקסט. ואח"כ הכנסתי טקסט בדפים הרדילים, הבעיה שהוא לא ממשיך להכניס את הטקסט באופן אוטומטי על פני שאר העומדים, אלא יש לי את הסימון האדום בצד, ואני צריכה להמשיך להכניס את הטקס ידני בעמודים הבאים.
יש אפשרות שזה ימשיך להכניס על פני שאר העמודים עד שהכל יכנס? וכן אם אני מקלידה אח"כ עוד טקסט ונגמר המקום בעמוד, שהוא יעבור לעמוד הבא, ולא יסמן לי את הסימון האדום?
תודה רבה למי שקרא, ולמי שיעזור.

• הוסף לסימניות
כשאת מכניסה בתיבה הראשונה תלחצי על שיפט

• הוסף לסימניות
לחילופין, פתרון שמועיל גם בהקלדה:
edit - preferences - type
לשים וי ב - smart text reflow

• הוסף לסימניות
מה הכוונה ללחוץ על שיפט? אני עושה כונטרול V, מה עוד לעשות?

מסומן אצלי בV ועדיין לא נותן.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;2032281:
מה הכוונה ללחוץ על שיפט? אני עושה כונטרול V, מה עוד לעשות?

אם את מייבאת את הטקסט לדוגמא מקובץ וורד, את לוחצת: file - place
ובוחרת את הקובץ לייבוא, ואז כשיש לך סמן עם טקסט את לוחצת שיפט ארוך, ותוך כדי כך לוחצת עם הסמן על תיבת הטקסט.

במידה ואת עושה "הדבק", אז תדביקי את הטקסט בתיבה הראשונה, ואז תלחצי על הפלוס האדום, וכשיש לך סמן עם טקסט, תלחצי שיפט ארוך ותוך כדי כך תלחצי עם הסמן על התיבה השנייה, ואז יווצרו עמודים לפי הצורך.

• הוסף לסימניות
היי !!!!!!!!!!!!
תגידי, שירשרת את התיבות בעמודי האב ?????????????

• הוסף לסימניות
נראה לי שלא, איך מבצעים את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;2032393:
נראה לי שלא, איך מבצעים את זה?

בדפי האב לוחצים על התיבה הראשונה בנקודת יציאת הטקסט (כמו חץ בתוך מרובע, קצת מעל הפינה השמאלית למטה של תיבת הטקסט), ואז מקבלים סמן עם טקסט, ולוחצים עם הסמן על התיבה שבעמוד השני.

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה.
הסתדר לי הכל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה