דרוש מידע הכנסת ילדה קטנה לגן עירוני

• הוסף לסימניות
הבת שלי נולדה ב5 בינואר, מפספסת ב5 ימים את השנתון, היא מאוד מפותחת לגילה וחושבת שיעשה לה טוב "גן של גדולות"...
מעוניינת במידע האם עקרונית יתכן להכניס אותה לגן עירוני (אנחנו גרים באזור חדש כך שמבחינת מקום לא אמורה להיות בעיה)
ואם כן למי לפנות

וגם בכלל, האם זה מומלץ כי לכאורה היא תצטרך להשאר שנה בגן חובה, ינואר בשנה הזו יצא בסוף טבת

• הוסף לסימניות
הבת שלי נולדה ב5 בינואר, מפספסת ב5 ימים את השנתון, היא מאוד מפותחת לגילה וחושבת שיעשה לה טוב "גן של גדולות"...
מעוניינת במידע האם עקרונית יתכן להכניס אותה לגן עירוני (אנחנו גרים באזור חדש כך שמבחינת מקום לא אמורה להיות בעיה)
ואם כן למי לפנות

וגם בכלל, האם זה מומלץ כי לכאורה היא תצטרך להשאר שנה בגן חובה, ינואר בשנה הזו יצא בסוף טבת
לא מאמינה שיש אפשרות כזו. זה לא תלמוד תורה, והכללים מאוד ברורים. ילידי ינואר הם בשנתון הבא.

• הוסף לסימניות
אני הכנסתי ילדה שנה לפני אבל קחי בחשבון שהיא לא מתוקצבת ותצטרכי להכניס לגן עמותה לא לגן עיריה ולשלם פרטי עבור הגן ששאר הילדות מתוקצבות
מאד מעצבן אבל זה מה יש
שילמתי 1000 שח כולל צהרון

• הוסף לסימניות
ואם כן למי לפנות

גם הבת שלי נולדה ב05/01
הכנסתי אותה לגן עמותה ומשלמת פרטי 800 ש”ח בחודש כולל צהרון
בבית יעקב לא הסכימו לשמוע על דבר כזה
קצת מורכב שהיא לא רשומה רשמית, נגיד עכשיו בחנוכה אני תלויה ברישום של כל הקבוצה כדי לדעת אם אני אוכל להכניס אותה לקיטנה במקום ילדה אחרת
שמחה מאוד עם המהלך הזה כי הילדה פורחת, לומדת המון ומתפתחת ממש ונהנת עד הגג
עכשיו אני בהתלבטות אם להשאיר שנתיים בגן הראשון או בגן האמצעי
גן חובה הבנתי שהכי פחות מומלץ להשאיר שנתיים

• הוסף לסימניות
אם הגנים אצלכם לא מלאים יש מצב שיתנו זה בתשלום מלא צריך לפנות להנהלת הגנים.
אבל זה מאד תלוי בילדה אם מומלץ בעיקרון לא מומלץ לאן ממהרים אם היא בגן של קבוצה קטנה שבערך בגיל שלה לעומת גן עם המון ילדות שהם יהיו גדולות ממנה כמעט בשנה ואין הרבה צוות..

• הוסף לסימניות
ואם כן למי לפנות
בדרך כלל טוב לבת שתהיה הגדולה בגן. זה משפיע מאד לטווח הרחוק.
תשמחו שהיא פספסה!
וגם עוד שנה בגן זה דבר בונה!

אפרופו: בנים בדרך כלל עושים שנתיים בחיידר. ומומלץ להם להתחיל עם שנה גן עירייה (למי שלא מקפיד על חינוך של גננת לבן).
במיוחד שאם הם לא יעשו שלוש שנים גן, יתנגש להם הבר מצוה עם ההכנה לישבות, וא"א לתפוס שני ציפורים במכה...!

• הוסף לסימניות
בנות
משרהח לא מאפשר

• הוסף לסימניות
מסייגת שלדעתי עוד מוקדם לדעת איך הילדה שלכם תהיה בסוף השנה
אני החלטתי להעלות לגן רק בסוף השנה כשראיתי שהיא באמת תואמת לגיל וכבר ראיתי פער בעיקר תקשורתי בינה לבין ילדים בגילה במעון.
גם ב”ה נגמלה מעצמה בגיל קטן יחסית אז זה היה עוד נקודה שאפשרה לי להעלות אותה רגוע לגן

• הוסף לסימניות
הבת שלי גם כך- ומפותחת מאוד מבחינה שפתית, ידע אוצר מילים ועוד הרבה, המטפלת המליצה לי לברר על אפשרות להעלות אך העדפתי שלא היום היא בגן ואני לא מתחרטת לרגע שהיא נשארה שנה במעון. גם אם נראה שהיא מפותחת מספיק עדיין אין מספיק בשלות רגשית בשביל גן של ממש.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הבת שלי ב02.01 ואני ממש שמחה, כיף לי שהיא הגדולה ונכון שהיא חכמה מאד (מזהה אותיות) אבל יש גם את הפן הרגשי....
הבן שלי לעומתה ב- 20.12 וגם הוא חכם מאד אב ל הרגשתי את זה שהוא הקטן (בגן הראשון)

• הוסף לסימניות
לאן את רצה? מה בוער?
כל האמהות סביבי חושבות שמילידי אוקטובר עדיף להשאיר עוד שנה
ואת דוקא רוצה להקדים?
לדעתי זה גיל מדי קטן בשביל לדעת בשלות רגשית וכו'
מקסימום תדלגו גן בגיל גדול יותר (ושוב אני ממש ממש לא מבינה מה הדחיפות)
הבת שלי מהגדולות בגן
זה עושה לה כל כך טוב! היא 'סגנית הגננת' מבינה מנהלת
היה לי בן מאד חכם, עדיין הכי חכם בכיתה שלו והוא מהקטנים ממש
ואם זה היה בקלות הייתי משאירה כי רגשית הוא קטן, וזה מורגש עד כתה ג בערך..

• הוסף לסימניות
ממש לא ממליצה
ילדה כ''כ קטנה בגן של 30+ בנות
הילדות הקטנות נאבדות
ולהיות גדולה בגן זה פלוס ענק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה