הכנסת כלה - מקרה חירום!

• הוסף לסימניות
מפורסם באישור ההנהלה

אני פונה אליכם בפניה נרגשת עבור בחורה שמאד יקרה לליבי ובשעטו"מ באה בברית האירוסין עם בחיר ליבה בן תורה אמיתי בעל מידות ת"ח ויר"ש, ושאיפתם גדולה לבנות יחדיו בית נאמן בישראל לה' ולתורתו. אך היות וכבר שנים רבות הורי הכלה לא יכולים לספק עבורה ועבור שאר ילדיהם את הצרכים הבסיסיים ביותר להם הם זקוקים, ואף קורת גג לא הותירו לראשם ובשל כך מצבה הכלכלי של הכלה הוא בכי רע לאחר שבמשך כל השנים האחרונות נאבקה להחזיק ולכלכל עצמה ולדאוג לקורת גג לראשה והכל בעשר אצבעותיה וללא תמיכה מאחרים בשל רצונה לשמור על כבודה וכבוד בני משפחתה... , ובשל כך עתה כשההוצאות הם רבות ודחופות והזמן דוחק בשל מועד חתונתם הקרב ובא, לקחתי על עצמי להשתדל עבורה ולהמציא לה את הדברים הנחוצים והבסיסיים ביותר הנדרשים לה להוצאות החתונה, וע"כ פונה אני לכל אשר לב יהודי חם פועם בקרבו ומכיר ערכה של מצות הכנסת כלה שפירותיה נאכלים בעוה"ז והקרן קיימת לו לעוה"ב ובפרט שכלה זו היא ממש כיתומה בחיי אביה, אחלה פניכם לבוא לעזרתה ולתמוך בה ככל שידכם משגת, ושכרכם כפול מן השמים איש על פי פעלו אכ"יר

שם: לזכות שלמה
בנק: מזרחי 402
מספר חשבון: 416956

• הוסף לסימניות
כצלם אירועים - יתכן ואוכל לצלם להם את החתונה ללא תשלום
שילחו לי בפרטי את התאריך ומקום האירוע.

מאיר שבח

• הוסף לסימניות
סיפור לא פשוט בכלל.
כל תרומה תתקבל בברכה!
זו זכות גדולה! זכות של הכנסת כלה!

• הוסף לסימניות
רק תמיכה כספית?
או גם פריטים וכו'?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;1469997:
רק תמיכה כספית?
או גם פריטים וכו'?

כל עזרה תתקבל בברכה. אשמח לתקשר באישי.
קיבלתי רשימות של גמ"חים והעברתי לכלה.

• הוסף לסימניות
לכל התורמים, תזכו למצוות!!
זה ממש חסד עצום!
זה מקרה ממש לא רגיל!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1470741:
לכל התורמים, תזכו למצוות!!
זה ממש חסד עצום!
זה מקרה ממש לא רגיל!

אני לא יכולה לתרום כרגע, אבל התרגשתי לראות את היוזמה, הדאגה והאכפתיות שלך לכלה!
ה' ישלם לך בכפל כפליים, וכן את כל התורמים, אשריכם ישראל!!!:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י stsh;1471160:

ממש כל דבר יתקבל בברכה. צרי איתי קשר באישי
אני לא רוצה לפרט את הסיפור כדי שלא יזהו.
אבל מדובר במקרה ממש קשה!!
תחשבו על בחורה שכבר מגיל צעיר צריכה לכלכל את עצמה במלוא משמעות המילה!!
ועכשיו חתונה... אני לא מדברת על יותר מזה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1471196:
ממש כל דבר יתקבל בברכה. צרי איתי קשר באישי
אני לא רוצה לפרט את הסיפור כדי שלא יזהו.
אבל מדובר במקרה ממש קשה!!
תחשבו על בחורה שכבר מגיל צעיר צריכה לכלכל את עצמה במלוא משמעות המילה!!
ועכשיו חתונה... אני לא מדברת על יותר מזה!
דוקא לכלה עצמה
או גם לאחיותיה יעזור? (אם יש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלבומית;1471615:
דוקא לכלה עצמה
או גם לאחיותיה יעזור? (אם יש)

עניתי באישי.
תודה רבה! תזכו למצוות!!
החתונה עוד פחות מחודש.
בבקשה!!
ושוב תודה לכל מי שנדבו ליבו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה