כללי הכנסת מלל

• הוסף לסימניות
בס"ד

לכבוד כל מאן דבעי
הנדון: עבודה ראשונה

זו הפעם הראשונה שאני מעמד טקסט לתוך גרפיקה שעשיתי ולכן יש לי שתי שאלות
ידוע לי שאת המלל ואת העריכה לקונטרס עושים באינדיזיין
א}איך אני מעביר את הדפים הגרפיים לאינדיזיין {פעם עשיתי את זה כבר ושכחתי}
ב}האם מישהו יכול לתת לי הסבר איך להכניס את המלל אח"כ לשמונים עמודים ושזה יהיה ברצף וכו'

תודה מראש לכל העוזרים\ות

• הוסף לסימניות
יש דפי מאסטר, שלשם אתה מכניס את הרקעים
[הגרפיקה] ואחר כך בעמודי הטקסט אתה יכול
להכניס מלל בלי שהרקע יזוז

• הוסף לסימניות
לא הבנתי

אבל איך אני מעביר את זה מפוטושופ לאינדיזיין

• הוסף לסימניות
קונטרול D ביחד, תבחר את הקובץ הרצוי [אפשר לבחור ישר ב PSD, לא צריך להמיר]
ותאשר

• הוסף לסימניות
פתח מאסטר וקבע את המידות/שוליים שאתה רוצה וכו'.
אח"כ הכנס את התמונות/רקעים שהכנת:
FILE > PLACE
לתוך המקום הרצוי
(אפשר להכניס את קבצי הפוטושופ בעצמם, אבל אני כן משטחת ושומרת קודם כל כPDF)

אח,כ עבור לעמודים הרגילים, וודא שבחרת שכולם ישתמשו במאסטר שהכנת, ושם עשה PLACE לקובץ המלל.
אם יש לך כבר שוליים מוגדרים שלשם אתה רוצה להכניס את הטקסט, בחר את קובץ הטקסט שאתה רוצה בPLACE, וכשהעכבר "יתמלא" במלל (תראה שאפשר ללחוץ והוא ימקם את המלל היכן שתלחץ), לחץ במקום בו הטקסט אמור להתחיל תוך כדי לחיצה על מקש הSHIFT, ואז הוא יכניס את המלל כולו לתוך עמודים נוספים לפי מספר העמודים שצריך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה