כללי הכנסת סיסמא לאתרים שוב ושוב, מדוע?

• פותח הנושא start
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מדוע באתרים בהם אני רשומה, כמו אייסטוק ודומיו, כל כניסה דורשת ממני להעניק לו את הסיסמא מחדש? כמובן אני מסמנת לו שיזכור אותי לפעמים הבאות, אך לא מועיל.
(פרוג כן מקבל אותי קבעו)
זה מתיש ומיותר בודאי!
תודה לעצתכם.

• הוסף לסימניות
ההגדרות של אבטחת האינטרנט שלך מוחקות בתדירות גבוהה קבצים זמניים ועוגיות.
את צריכה להגיע לכלי אינטרנט, או אבטח אינטרנט ולהגדיר שם מחדש שלא ימחוק לך עוגיות, או שימחוק רק פעם בשבוע נגיד.

• הוסף לסימניות
ההגדרות של אבטחת האינטרנט שלך מוחקות בתדירות גבוהה קבצים זמניים ועוגיות.
את צריכה להגיע לכלי אינטרנט, או אבטח אינטרנט ולהגדיר שם מחדש שלא ימחוק לך עוגיות, או שימחוק רק פעם בשבוע נגיד.

• הוסף לסימניות
בכל הדפדפנים (חוץ מIE שאני לא מכיר) יש אפשרויות לניהול מדויק של קוקיס.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בכל הדפדפנים (חוץ מIE שאני לא מכיר) יש אפשרויות לניהול מדויק של קוקיס.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אשמח לפרוט יותר נרחב איך להגדיר זאת, אני עם אקספלורר.
ואיך ניתן להסביר שבפרוג הוא לא מבקש אף פעם שם וסיסמא, ובאחרים כן?
לא אצא מנקודת הנחה שהוא מניח לו מטעמי דת.....

• הוסף לסימניות
אשמח לפרוט יותר נרחב איך להגדיר זאת, אני עם אקספלורר.
ואיך ניתן להסביר שבפרוג הוא לא מבקש אף פעם שם וסיסמא, ובאחרים כן?
לא אצא מנקודת הנחה שהוא מניח לו מטעמי דת.....

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה בגלל שבניגוד לשאר האתרים, בפרוג הכנסת הסיסמא בנויה בצורה שונה (כמו למשל שאין שם את האפשרות "זכור אותי", אלא תמיד הוא זוכר)

אגב - זה לא קשור לפורום עיצוב גרפי, אלא כנראה לפורום תוכנה/חומרה וכו'

• הוסף לסימניות
באפשרויות אינטרנט צריך להוריד את ה"וי" ממחיקת הסיסמאות. מצו"ב צילום מסך.

קבצים מצורפים

• א.jpg
    KB 72.2 · צפיות: 9
  • ב.jpg
    KB 67.2 · צפיות: 8

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה