כללי הכנסת ספר תורה > סמל חגיגי + שתי מודעות

• הוסף לסימניות
או שחצי שנה אני לא מעלה עבודות, או שתיים בערב אחד:;)

הביתריים אולי יזהו.

הסמל לאירוע - (הס"ת מכאן, באדיבות "כל בו")

צפה בקובץ המצורף 157687

מודעות רחוב המזמינות את הקהל. את הרקע בניתי בעצמי, את העמודים צבעתי בפוטושופ.
את המלל לא הספקתי לסדר היטב מפאת לחץ הזמן. ממש כואב הלב..
מה שאתם רואים כאן מסודר הרבה יותר מאשר המודעות שנתלו ברחובות :mad:

צפה בקובץ המצורף 157688

מודעת ברוכים הבאים לאדמו"ר שליט"א

צפה בקובץ המצורף 157689

קבצים מצורפים

• סמל.jpg
    KB 830.9 · צפיות: 40
  • הכנסת ספר תורה.jpg
    1.1 MB · צפיות: 47
  • מודעת ברוכים הבאים.jpg
    KB 913.6 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
רק הלפיד בסמל לא מסתדר לי כ"כ...

• הוסף לסימניות
יפה ומרשים מאוד מאוד!
משום מה, הלפיד מזכיר לי את ''האש שלי''.
רק לי זה נראה ככה?

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
הלפיד לסדר יותר כנ"ל.
המילים ברוכים הבאים יותר יפה שיהיו ממורכזים

• הוסף לסימניות
הכל עבודה מצוינת רק המשיכה של האותיות נראה לי מיותרת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה