מידע שימושי הכנסת עגלה חדשה מאמריקה לארץ

• הוסף לסימניות
קניתי עגלה בארה"ב
יש לי משהי שתביא לי אותה לארץ
העניין הוא שהיא בלי תינוק או ילד קטן

אשמח לדעת מהמנוסים מה צריך לעשות בשביל להכניס לארץ
צריך לשלם? א"כ כמה?
צריך לדווח? למי? מתי, לפני הטיסה? בשדה התעופה? בארץ/בחו"ל?

צריכה את עזרתכם, הטיסה מחר ואין לי מושג מה אני עושה עם העגלה

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש מתנדב שישב בתוך העגלה ביציאה מהארץ
להעביר פתוח ולא סגור.

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש ממשפחה שמתקדמת לאותה טיסה לעשות את הטובה של להכניס ילד לעגלה רק בקטע שצריך לעבור בידוק

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש ממשפחה שמתקדמת לאותה טיסה לעשות את הטובה של להכניס ילד לעגלה רק בקטע שצריך לעבור בידוק
רק זו האופציה
כי אנחנו הבאנו עגלה סגורה בלי תינוק ושילמנו 250$ במכס

• הוסף לסימניות
האם מלכתחילה עדכנתם שאתם מעבירים עגלה חדשה?
או שבשעת מעשה הייתם צריכים לשלם?
כשעברנו במכס,עצרו ובדקו את הקרטון .וזהו...
כמה שניסינו להסביר שנולד לנו נכד וקנינו את זה במתנה -לא עזרו ההסברים.
בסדר ,מתנה ? -שלמו עליה
וכך יצא לנו מחיר כמעט כמו בארץ:cry:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה