אני לא צריכה כיתוב נטו להכניס את התמונות לתוך ריבועיםיש סקריפט של @יידישע קאפ שמכניס אוטומטית תמונות באינדיזיין עם אפשרות של כיתוב מתחת והגדרה של סגנון תיבת טקסט.
הסקריפט מעט פרימיטיבית ולא משוכלל, כך שאני לא בטוח ששוה לך המחיר והזמן אח"כ לתקן ולשנות.
כך בחשבון שהוא לא מפתח את הסקריפטים שלו, כך שלא צפוי עדכונים או שדרוגים מעבר למה שאתה מקבל (שירות לקוחות בטלפון על המוצר הקיים הוא כן נותן באדיבות).
מעבר לזה זה לא ידוע לי על אפשריות נוספות \ טובות מזה.
תודה רבה!Data merge??
אין דבר כזה, כנראה לא הגדרת טוב, אני לא ליד מחשב, ולא זוכר בע"פ את הדטה מרג', אבל אני בעצמי עשיתי שילוב 8 תמונות שונות בכל דף ע"י דטה מרג', איזה 200 תמונות שונות...תודה רבה!
רק Data merge מייבא תמונה אחת בעמוד, אם אנחנו רוצים לשים בעמוד אחד כמה תמונות שונות
זה לא הצליח, זה הכניס את אותה תמונה בכל הריבועים באותו עמוד
מה ניתן לעשות?
אשמח מאוד אם אפשרי כשאתם ליד המחשב לשלוח לי צילום מסך איך עושים את זהאין דבר כזה, כנראה לא הגדרת טוב, אני לא ליד מחשב, ולא זוכר בע"פ את הדטה מרג', אבל אני בעצמי עשיתי שילוב 8 תמונות שונות בכל דף ע"י דטה מרג', איזה 200 תמונות שונות...
זה הסבר על דטה מרג' של טקסט לא של תמונותאולי תנסה דרך הסרטון כאן, ותבין יותר
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים