הכנסת תמונות לאינדיזיין בסדר רץ באופן אוטומטי

• הוסף לסימניות
יש לי תבנית באינדיזיין קבועה שלתוכה צריך להכניס תמונות
מדובר על כמות של אלפי תמונות ( קרוב ל-2000 )
איך ניתן להכניס באופן אוטומטי לתוך התבנית את כל התמונות בלחיצה אחת?
כך נראה התבנית בכל העמודים
1738615865274.png

• הוסף לסימניות
יש סקריפט של @יידישע קאפ שמכניס אוטומטית תמונות באינדיזיין עם אפשרות של כיתוב מתחת והגדרה של סגנון תיבת טקסט.
הסקריפט מעט פרימיטיבית ולא משוכלל, כך שאני לא בטוח ששוה לך המחיר והזמן אח"כ לתקן ולשנות.
כך בחשבון שהוא לא מפתח את הסקריפטים שלו, כך שלא צפוי עדכונים או שדרוגים מעבר למה שאתה מקבל (שירות לקוחות בטלפון על המוצר הקיים הוא כן נותן באדיבות).
מעבר לזה זה לא ידוע לי על אפשריות נוספות \ טובות מזה.

• הוסף לסימניות
יש סקריפט של @יידישע קאפ שמכניס אוטומטית תמונות באינדיזיין עם אפשרות של כיתוב מתחת והגדרה של סגנון תיבת טקסט.
הסקריפט מעט פרימיטיבית ולא משוכלל, כך שאני לא בטוח ששוה לך המחיר והזמן אח"כ לתקן ולשנות.
כך בחשבון שהוא לא מפתח את הסקריפטים שלו, כך שלא צפוי עדכונים או שדרוגים מעבר למה שאתה מקבל (שירות לקוחות בטלפון על המוצר הקיים הוא כן נותן באדיבות).
מעבר לזה זה לא ידוע לי על אפשריות נוספות \ טובות מזה.
אני לא צריכה כיתוב נטו להכניס את התמונות לתוך ריבועים
אני יודעת שיש אפשרות לעשות את זה כמו שמשרשים תמונות בקטלוג
אשמח לדעת איך עושים את זה

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד פתרון לעניין???
מה אתם עושים במקרים אלו??

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
רק Data merge מייבא תמונה אחת בעמוד, אם אנחנו רוצים לשים בעמוד אחד כמה תמונות שונות
זה לא הצליח, זה הכניס את אותה תמונה בכל הריבועים באותו עמוד
מה ניתן לעשות?
אין דבר כזה, כנראה לא הגדרת טוב, אני לא ליד מחשב, ולא זוכר בע"פ את הדטה מרג', אבל אני בעצמי עשיתי שילוב 8 תמונות שונות בכל דף ע"י דטה מרג', איזה 200 תמונות שונות...

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה, כנראה לא הגדרת טוב, אני לא ליד מחשב, ולא זוכר בע"פ את הדטה מרג', אבל אני בעצמי עשיתי שילוב 8 תמונות שונות בכל דף ע"י דטה מרג', איזה 200 תמונות שונות...
אשמח מאוד אם אפשרי כשאתם ליד המחשב לשלוח לי צילום מסך איך עושים את זה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
אולי תנסה דרך הסרטון כאן, ותבין יותר

• הוסף לסימניות
אולי תנסה דרך הסרטון כאן, ותבין יותר
זה הסבר על דטה מרג' של טקסט לא של תמונות
וגם של תמונות ידוע לי איך עושים אבל איך מגדירים שנוכל להביא כמה תמונות שונות בעמוד אחד?
אשמח מאוד מאוד אם תוכלו לעזור @מכון "יראו וישמחו" או כל אחד אחר
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה