הכנרת על כף היד . . .

• פותח הנושא r_a
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
צולם השבוע ממרומי מצפה אופיר:

קבצים מצורפים

• כנרת.jpg
    KB 428.4 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;555901:
יש לך לכלוך על החיישן....
א. כמדומני שיש לי "לכלוכים" על החיישן.
ב. אני מבין שזה סוג של פרגון, שלולי הלכלוך התמונה מושלמת....:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י r_a;555903:
א. כמדומני שיש לי "לכלוכים" על החיישן.
ב. אני מבין שזה סוג של פרגון, שלולי הלכלוך התמונה מושלמת....:)

יש לך לכלוך שחוזר על עצמו בכל התמונות שחיברת לפנורמה....

אני עוד מנסה להבין מה אני רואה פה..... בתקווה שלפני שאגיב לתמונה
תעיף את הלכלוך ותעלה קצת ניגודיות.

• הוסף לסימניות
הצעה לשיפור...

לא כולל ניקוי חיישן

קבצים מצורפים

• כנרת.jpg
    KB 260.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
לא מבינה בצילום, אבל מה שלי נקלט ראשון זהו צורת הכינור!!! (או שאני מדמיינת)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;555976:
לא מבינה בצילום, אבל מה שלי נקלט ראשון זהו צורת הכינור!!! (או שאני מדמיינת)
נדמה לי שאת מדמיינת...

איפה כינור?

• הוסף לסימניות
בצורה כזו... (מה רק אני רואה את זה??)

• הוסף לסימניות
את לא מדמיינת בכלל את פשוט קולעת לסיבה למה נקרא שמו "כנרת" משום שצורתו דומה לכנור!!!
(זה עוד זכור לי משיעור גיאוגרפיה בכיתה ז'...)
ומדהים איך שהצלם הצליח לתפוס את הכנרת בצורה כזו!!!!!!!!!!!!!!!! הרבה פעמים כבר ניסיתי לראות איך צורת הכנרת מזכירה כינור ולא הצלחתי עד שבאו... ואמרו להם... רבותינו, הנה מה שהמורה לגיאוגרפיה לימדה אתכן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;555994:
בצורה כזו... (מה רק אני רואה את זה??)
יפה עכשיו גם אני רואה.

יפה על הדמיון המפותח , זה יכול להיות כלי נהדר לצלמים!

• הוסף לסימניות
בתור טבריינית לשעבר את הצורה הזו אפשר לראות גם מקבר האמאות. זה נמצא במרומי טבריה התחתית.

• הוסף לסימניות
לצערי חוש הראייה שלי חלש ואמנם ראיתי שהכנסת לשם כינור אבל יש שם עודפים מכל הכיוונים ואפשר להכניס שם באותה מידה חליל או תופים

• הוסף לסימניות
כבודו צריך לשפר את חוש הדמיון בהקדם. (בקצב הזה לא תוכל להבין את צורת המזלות שבכוכבי השמים, שם הדמיון נחוץ במנות גדושות הרבה יותר)

• הוסף לסימניות
מאוד יפה! הצורה בולטת!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;556016:
כבודו צריך לשפר את חוש הדמיון בהקדם. (בקצב הזה לא תוכל להבין את צורת המזלות שבכוכבי השמים, שם הדמיון נחוץ במנות גדושות הרבה יותר)

ומדוע שכבודי יצטרך להבין את צורת המזלות בשמיים וכי נפתחה קבוצה ללימוד חזאות וראייה בכוכבים ???:D:D:D

באמת הסתכלתי שוב והמוט נמצא על היבשה והצורה מהצד השני לא קיימת אבל כנראה שהבעיה בי אם כ"כ הרבה אנשים ראו זאת וגם שמה של הכינרת מעיד עליה ..

• הוסף לסימניות
שאלה קטנה איך שינית את תנוחתו של הכינור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;556024:
ומדוע שכבודי יצטרך להבין את צורת המזלות בשמיים וכי נפתחה קבוצה ללימוד חזאות וראייה בכוכבים ???:D:D:D
זו רק דוגמא למקצוע חיוני ונחוץ בו נדרש הדמיון;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה