נכתב ע"י r_a;555900:צולם השבוע ממרומי מצפה אופיר:
א. כמדומני שיש לי "לכלוכים" על החיישן.נכתב ע"י tamiro;555901:יש לך לכלוך על החיישן....
נכתב ע"י r_a;555903:א. כמדומני שיש לי "לכלוכים" על החיישן.
ב. אני מבין שזה סוג של פרגון, שלולי הלכלוך התמונה מושלמת....![]()
נדמה לי שאת מדמיינת...נכתב ע"י ggg;555976:לא מבינה בצילום, אבל מה שלי נקלט ראשון זהו צורת הכינור!!! (או שאני מדמיינת)
נכתב ע"י ggg;555994:בצורה כזו... (מה רק אני רואה את זה??)
יפה עכשיו גם אני רואה.נכתב ע"י ggg;555994:בצורה כזו... (מה רק אני רואה את זה??)
נכתב ע"י נוי;556016:כבודו צריך לשפר את חוש הדמיון בהקדם. (בקצב הזה לא תוכל להבין את צורת המזלות שבכוכבי השמים, שם הדמיון נחוץ במנות גדושות הרבה יותר)
זו רק דוגמא למקצוע חיוני ונחוץ בו נדרש הדמיוןנכתב ע"י דניאל נ;556024:ומדוע שכבודי יצטרך להבין את צורת המזלות בשמיים וכי נפתחה קבוצה ללימוד חזאות וראייה בכוכבים ???![]()
נכתב ע"י נוי;556027:זו רק דוגמא למקצוע חיוני ונחוץ בו נדרש הדמיון![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים