בטוח שהשוקולד לא נשרף? וסוכר רגיל- הוספת?בהכנה התערובת הייתה חלקה ונוזלית,
אחרי קירור המרקם נהיה גרגרי.
למה זה?
איך מונעים את זה?
תודה!
שופכים מעליו את השמנת החמה והוא נמסואיך המסת את השוקולד?
אם נצליח לגלות מה הבעיה של המתכון הזה- הוא קל מאודיש למישהי מתכון טוב וקל לטריקולד?
שופכים מעליו את השמנת החמה והוא נמס
לא נראה לי שהייתה הקצפת יתר,אם הוא גרגרי אחרי הקצפה זו תוצאה של הקצפת יתר.
הוא באמת תקין וטעים מידי,המתכון נראה לי תקין לגמרי.
אולי השמנת הופשרה והוקפאה שוב?הוא באמת תקין וטעים מידי,
טעמנו לפני הקירור וזה היה שוקולדי ועשיר מאוד.
רק אחרי הקירור זה נהיה אהממממ
פשלה שלי אני משערת, השאלה רק איפה.
היא באמת הייתה קפואה, אבל פעם אחת.אולי השמנת הופשרה והוקפאה שוב?
אין שום בעיה בהקפאה טובה!היא באמת הייתה קפואה, אבל פעם אחת.
הצלחת לסקרן... מה זה?גלידת מרמולדה
באמת גלידה טעימה מאד ללא ביצים! התפרסמה פה בפורום כמה פעמים, אני מכינה את המתכון של @סטודיו ישר המקסימה!הצלחת לסקרן... מה זה?
נשמע משהו שהילדים שלי יאהבו...
rhon.co.il
klinaky.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים