כללי הכנת גלופה בלינד - האם העיצוב הזה אפשרי?

• הוסף לסימניות
אני זקוקה לעזרה ממומחי הגלופות
האם העיצוב הזה אפשרי בכלל בהטבעת בלינד? האם יצא טוב?
האם לעשות את האיור רק בהטבעת זהב במקום בלינד זה יותר מוצלח או שיצא מאד מגושם?
הציור כרגע די סכמטי, צריך ליטוש והוספת פרטים אבל אני מעוניינת לדעת אם טכנית זה בכיוון.

אם יש מישהו שמוכן לעזור לי (גם בתשלום) בשעה הקרובה או בערב - אשמח.

תודה!

קבצים מצורפים

• בית לחם אפרתה.png
    KB 44.3 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
אפשרי בבלינד.
לגבי הטבעת זהב, תלוי בגודל. אם זה לא גדול מידי, אז לא ייצא מגושם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;1406257:
אפשרי בבלינד.
לגבי הטבעת זהב, תלוי בגודל. אם זה לא גדול מידי, אז לא ייצא מגושם.

תודה על ההתייחסות.

ומה לדעתך עשוי לצאת יותר יפה? בלינד /זהב? (או תוספת קלה של זהב?

שאלה נוספת: עד כמה כדאי להוסיף פרטים קטנים? (לבנים בתוך המבנה, פרטים בעץ)

תודה!

• הוסף לסימניות
הכל תלוי בשאלה מה הגודל של זה...

זה לוגו קטן? (ואז לדעתי הקווים דקים מדי) או אולי עיטור גדול על הכריכה?

• הוסף לסימניות
כמו שכתב לך אשורית, תלוי בגודל של זה במציאות, אם לא גדול זה יכול לצאת מיוחד בזהב כמובן בשילוב בלינד בתוכו.
האמת שזה תלוי בסגנון של התוצר שרוצים, מפואר יותר ועשיר או יותר שיבלע ויתן השלמה לשאר העיצוב - מתאים יותר בלינד.
אני עשיתי איזה מבנה של קבר בזהב משולב עם בלינד ושמתי ממש חלוקה של מבנה הקבר כולל לבנים וחלונות ומדרגות ועשו הטבעה הידראולית וחזקה יצא מיוחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה