כללי הכנת גלופה

• הוסף לסימניות
אני צריכה הסבר קצר ומהיר איך מכינים גלופה לדפוס
זאת אומרת איך אני מסמנת מה זהב ומה לא?

תודה

• הוסף לסימניות
ממה מורכב הקובץ?
רק הטבעת זהב על נייר חלק?

או גם הדפסה צבעונית ועליה ההטבעה?

בעיקרון עושים להטבעה קובץ נפרד. כל מה שאמור להיות זהב צריך להיות צבע שחור מלא.

• הוסף לסימניות
זה אמור להיות כריכה של ספר קודש שמורכב מכריכה קשה
הכריכה בצבע בורדו ועליו הטבעה בשחור וזהב
אני מצרפת דוגמא

קבצים מצורפים

• הנהגות.pdf
    KB 272.9 · צפיות: 84
  • הוסף לסימניות
אפשר לערוך חיפש בפורום. לא מזמן הוסבר כבר למישהו אחר.

• הוסף לסימניות
בקשה נוספת אני צריכה לשחזר את הגלופה הזאת
אני צריכה עיטור דומה מאוד לזה שעל הספר
אשמח לקבל עזרה

• הוסף לסימניות
בקשה נוספת אני צריכה לשחזר את הגלופה הזאת
אני צריכה עיטור דומה מאוד לזה שעל הספר
אשמח לקבל עזרה

• הוסף לסימניות
לגבי גלופות, כל הטבעה צריכה להגיע בעמוד נפרד. ולכתוב על כל קובץ שחור, זהב, בלינדרוק וכו'

• הוסף לסימניות
ההכנה לגלופה צריכה ליעשות בתוכנה וקטורית כקורל או אילוס' עושים לכל הטבעה שכבה נפרדת (זהב, שחור, עוור) ואחרי שהעיצוב מושלם סוגרים לPDF כל שכבה נפרדת ומציינים לכל אחד לאיזה הטבעה הוא מיועד. כך שנשאר קובץ נפרד לכל גלופה. (כמובן שכל הקבצים הם בשחור לבן כשהשחור מסמל את מה שמוטבע).
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה