כללי הכנת מגזין בנושא צבע

• הוסף לסימניות
בוקר טוב לכולם,

אני סטודנטית לתקשורת חזותית וכעת יש לנו מטלה לעצב מגזין שמדבר כולו על תקשורת חזותית, כמו תכונות צבע, יסודות התקשורת, וכדומה.. השאלה שלי היא, אני מבינה וזה ברור שחייב לתת "חיים" למגזין, הכתבה של תכונות הצבע כבר מוכנה, הכתבה על יסודות התקשורת עוד לא. אני נמצאת בנקודת הנחה שהעיצוב חייב להיות אחיד, ולכן אני מבקשת עזרה מכל המעצבים פה בפורום בנושא העיצוב, לתת כיוונים להעשיר את המגזין.

אשמח מאוד גם באמייל לשלוח מה שמוכן, כדי לקבל עצות.

תודה רבה לכולם על הנכונות :)

• הוסף לסימניות
אף אחד?

• הוסף לסימניות
לא כ״כ ברור מה את מבקשת...
המטלה שלך היא לעצב את המגזין או לכתוב את הכתבות?
אם המטלה לכתוב את הכתבות: אני מניחה שאת מבקשת עזרה בחמרים לכתבות?
אם המטלה לעצב את המגזין: את אולי מחפשת עיצובים להשראה?

בקיצור הבהירי לאיזו עזרה את זקוקה ואני מניחה שישמחו לעזור.

• הוסף לסימניות
לעיצוב המגזין. רשמתי שאני מבקשת עזרה לגבי העיצוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Hadar1993;2028455:
לעיצוב המגזין. רשמתי שאני מבקשת עזרה לגבי העיצוב.

רשמת אבל לא רשמת איזה סוג עזרה בעיצוב את רוצה... וזה לא כ״כ ברור מהשאלה שלך.
את רוצה שמישהו יעצב לך ?? :)
את רוצה דוגמאות להשראה?
את רוצה רעיונות?

• הוסף לסימניות
האמת שסיימתי לעצב אותו ... ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה