עזרה הכנת מחית פירות לתינוק

• הוסף לסימניות
איך אני גורמת למחית פירות שלא תשחיר?
אני מכינה בערב ועד הבוקר זה כבר מאבד מהצורה.
הייתי שמחה אפילו אם היה מחזיק לכמה ימים.
וגם-
מה אתן שמות במחית פירות.
אשמח לגוונים.
אני שמה תפוח, בננה, אגס, תמר, טחינה.
במה עוד אפשר להעשיר אותה?

• הוסף לסימניות
אני מבשלת טיפה את הפירות
הקטנטנה שלי אוהבת "מילקשייק"
יוגורט + פרי (מבושל וטחון)

• הוסף לסימניות
עכשיו יש כבר אפרסקים ונקטרינות (טוב, חכי קצת שהמחירים ירדו) ואז את כבר יכולה להכין על המקום, לקלף ולרסק עם מזלג.

• הוסף לסימניות
את יכולה להוסיף טיפה לימון שאמור לעזור נגד ההשחרה.
אמרה לי פעם מישהי שאם היא שמה מנגו במחית זה לא משחיר.
ואפשר לגוון עם אבוקדו (כן, במחית פרות!) , ביסקוויט(לתוספת משביעה), אורז,

• הוסף לסימניות
אם את מרסקת בערב - עד הבוקר כמעט אין ערך תזונתי לפירות.
גם למבושלים אין הרבה ערך (חוץ מקלוריות)
פירות מרסקים סמוך לאכילה.
אצלנו המטפלת מקבלת אותם גולמיים ומרסקת במקום...
(אין מקום לילדים נוספים (: )
אם אין לך אפשרות לרסק סמוך לאכילה - עדיף לתת גרבר. להם יש טכניקה שמשמרץ אץ הויטמינים.

חני

• הוסף לסימניות
אני מבשלת כמויות של הפרי הזול העונתי
מוסיפה קוואקר וטחינה
ושולחת להקפאה בכוסות ח"פ

קשה לי להאמין שבגרבר הסטרילי שיושב כמה חודשים על המדף יש יותר ערך תזונתי מזה אבל אין לי מידע מוסמך.

לגבי הוספת ביסקוויטים-
אפשר להוסיף: קצת מרגרינה, קצת קמח, קצת סוכר, עוד קצת מרגרינה ולסיום כמה חומרי טעם ושימור במקום הבסקוויט. הערך התזונתי יישמר.

(זה כל כך אבסורדי להכניס ביסקוויט לתפריט של תינוק שברור לי שזה שארית שנותרה בתרבות הישראלית מימי הצנע. אם למישהו יש הסבר אחר, אשמח)

מבחינת שובע וקלות הכנה תוספת קוואקר כפחמימה עבד לי הכי טוב

• הוסף לסימניות
אני מרסקת ביחד עם הפירות פרוסת לחם - (בכמות של 6-7 פירות לפרוסה ). אין לי מושג למה - אבל מונע את ההשחרה! (הוספתי לחם כדי להשביע, ועל הדרך גיליתי את "אמריקה")

• הוסף לסימניות
אני הייתי מכינה מראש ומקפיאה ובלילה מעבירה למקרר עד המטפלת זה הפשיר
שילובים של בננה ותמר וטחינה
תפוח בננה תפוח בננה אגס
לפעמים חמאת בוטנים טבעית ולפעמים טחינה
מוסיפה קצת מיץ לימון כדי שלא ישאיר
הוספתי גם מיץ תפוזים סחוט וכשהברזל היה עושה עצירות שמתי גם מים של שזיפים או את השזיפים בעצמם אחרי השריה במים...
את הכל טחנתי בבלנדר יד עם קצת נוזלים כמו מיץ תפוז ולימון
כשיהיה מבצעים בסופר פארם שמתי גם בסקויטים עוגיות לתינוק כדי להשביע
את הכל העברתי לצנצנות ריקות של גרבר ולהקפאה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה