התייעצות הכנת נערי בר מצווה

• הוסף לסימניות
שלום רב ושבוע טוב.
ברצוני להתייעץ עם מי שמכיר, יודע, מבין, ...
אני אברך בן 27 ב''ה יודע ספר וירא שמים, תקופה די ארוכה אני מתלבט האם אוכל להצליח בהכנת נערי בר מצווה בלימוד עמהם הלכות תפילין והלכות הנוגעות ליום יום לקראת כניסתם לעול מלכות שמים.
א. בערבים אני תפוס בלימודיי הפרטיים, ולכן הזמנים שאני יכול זה משעות הבוקר עד לאחר הצהריים.
ב. כמה זמן ביום כדאי לשבת עם נער וללמוד עמו, חצי שעה ? שעה ?
ג. כמה מקובל ליטול שכר על דבר כזה, אם בכלל..

אשמח לעיצותיכם המבורכים .

• הוסף לסימניות
שלום רב ושבוע טוב.
ברצוני להתייעץ עם מי שמכיר, יודע, מבין, ...
אני אברך בן 27 ב''ה יודע ספר וירא שמים, תקופה די ארוכה אני מתלבט האם אוכל להצליח בהכנת נערי בר מצווה בלימוד עמהם הלכות תפילין והלכות הנוגעות ליום יום לקראת כניסתם לעול מלכות שמים.
א. בערבים אני תפוס בלימודיי הפרטיים, ולכן הזמנים שאני יכול זה משעות הבוקר עד לאחר הצהריים.
ב. כמה זמן ביום כדאי לשבת עם נער וללמוד עמו, חצי שעה ? שעה ?
ג. כמה מקובל ליטול שכר על דבר כזה, אם בכלל..

אשמח לעיצותיכם המבורכים .
1.מה אתה תתן יותר משערי בר מצווה
2.בשעות היום הילדים נמצאים במוסדות
3.השאלה כמה זמן זה מאד משתנה
בשערי בר מצווה זה כשלושים שעות

• הוסף לסימניות
1.מה אתה תתן יותר משערי בר מצווה
2.בשעות היום הילדים נמצאים במוסדות
3.השאלה כמה זמן זה מאד משתנה
בשערי בר מצווה זה כשלושים שעות
יחס אישי ופרטני מה שאין בשערי בר מצווה - שם זה קבוצתי להבנתי.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה