זה היה לפני המון שנים. השתמשתי בנרות רגילים מהבית. כמובן שאני לא יודעת מה ה"רגילים" שלכם...פשוט נרות רגילים של שבת?
יש חומר דמוי קצפת כזה שנקרא לדעתי פוליאטילן.אני צריכה להכין לתחפושת של ביתי עוגת דמה בתבנית עגולה חד פעמית (מנייר).
יש למישהו רעיון איך לעשות זאת?
עוגה שתצא מרשימה, ותשאר גם לשנה הבאה...
הספריי הזה יוצא ענק. לא יודעת כמה ייראה אותנטי...יש חומר דמוי קצפת כזה שנקרא לדעתי פוליאטילן.
נראה לי כל שיפוצניק מכיר ...
בהצלחה!
מה זה קליי? ספריי לבן?אני צריכה להכין לבת שלי עוגת יומולדת. יש לי לקרטון עגול שמתאים לזה. יש לכם רעיון איך לעשות
עוגה אותנטית? המליצו לי על קליי אבל אין להשיג בחנויות בצבע לבן.
יש רעיונות אחרים??
יש תמונה?אני הכנתי לפני שנתיים לתחפושת עוגת קומות עגולה הדורה מסול - זה חומר נח מאד לעבודה ולעיצוב, היה נראה ממש אמיתי, וקצר מחמאות רבות
יפהפה!קרטון עגול. קשיח לעוגה מחנות חד פעמי.
מקרטון גזרתי את עיגולים. בקוטר של הקומות.
מקרטון גלי גזרתי רצועות לעובי-הגובה של העוגה.
את הכל עטפתי. בסול חום.
מקלי לבן עשיתי קצפת למסגרת - גלגלתי נחש וצבטתי. ועוד אחד לאמצע ועליו נר מספר מהכל בשקל.
לפני שהצמדתי את העוגה למגש השחלתי שתי רצועות גומי כדי שלא יצטרכו להחזיק ממש את המגש.
וקרטון גלי קונים בחנות יצירה? למה לא מספיק רצועה מסול?קרטון עגול. קשיח לעוגה מחנות חד פעמי.
מקרטון גזרתי את עיגולים. בקוטר של הקומות.
מקרטון גלי גזרתי רצועות לעובי-הגובה של העוגה.
את הכל עטפתי. בסול חום.
מקלי לבן עשיתי קצפת למסגרת - גלגלתי נחש וצבטתי. ועוד אחד לאמצע ועליו נר מספר מהכל בשקל.
לפני שהצמדתי את העוגה למגש השחלתי שתי רצועות גומי כדי שלא יצטרכו להחזיק ממש את המגש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //