הכנת פלייבק !!!

• הוסף לסימניות
אמשח לשמוע דעתכם.

כמה אני אמור לקחת על הכנת פלייבק (עבור בית ספר)
עבדתי עליו שעתיים וחצי !!!
אמנם לא בתוכנה איכותית
אבל יצא יפה !!!

נא תשובתכם בדחיפות.

• הוסף לסימניות
בגדול, אם הייתי שומעת את הפלייבק היה קל יותר להעריך את שוויו כי לצערנו, לא תמיד משלמים על שעות העבודה וכל ההשקעה אלא על שווי התוצר הסופי.
נתתי לך טווח בערך והתחשבתי בעובדה שכתבת שלא הקלטת משהו מאד איכותי.

• הוסף לסימניות
ההקלטה אולי לא איכותית התוכן כן !!!

בקיצור כמה את אומרת ?

• הוסף לסימניות
בסופו של דבר מקשיבים לתוצר המושלם
ואם הוא לא מוקלט באופן איכותי יתכן שמחירו יהיה מאד נמוך.

• הוסף לסימניות
מוזיקה או גם פס קול?

• הוסף לסימניות
לצערי בפלייבקים נמדדת האיכות ולא זמן העבודה.(ולפעמים יצא לי 20 ש"ח לשעה- בתחילת הדרך)
את יכולה להעלות דוגמית או לשלוח אלי לכתובת אימייל שבחתימה ואני אעריך כמה הוא שווה.

• הוסף לסימניות
הקטע שאני לא עובדת בזה
איזה מישהי שעזרתי לה מאוד שיגעה !!! אותי שאני יכין לה ואמרתי לה שאין לי תוכנה איכותית ואורגן איכותי
אבל היא רצתה ועבדתי על זה קצת קשה במיכשור שיש לי !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה