התייעצות הכנת פעקאלאך-כמה זה ריווחי?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע ממישהו עם ניסיון בלבד כמה זה ריווחי להכין שקיות פעקאלאך והאם זה שווה את העבודה
מדובר בקהילה של כ-2000 משפחות (חצי ליטאים וחצי חסידים)
בתודה מראש
אם אפשר, נא לא להסיט את הנושא לעניינים אחרים

• הוסף לסימניות
הכל.
ביקוש, עלויות, שעות עבודה וכמובן כמה בסוף הרווח
או נשאל את זה במילים אחרות, אפשר להתפרנס מזה (וא"כ כמה שעות עבודה?)

• הוסף לסימניות
מקפיץ
אשמח לשמוע אפילו אם מישהו מכיר מישהו שיוכל לעזור לי בענין
תודה

• הוסף לסימניות
נראה לי הביקוש הוא לפי כמות התגובות פה בינתיים....

לא הבנתי לגמרי את הכוונה-פקעלך למתי בדיוק??
לשבתות במהלך השנה? לאירועים? לחגים?
בקיצור...אני וסביבתי לא נראלי היינו קונים למהלך השנה-אולי לחגי תשרי/סוכות.
אבל לא נראלי שכיום יש לזה ביקוש מטורף.
(פה ושם ברור שיהיו את אלה שיקנו, אבל לא נראלי משהו שיפרנס אותך ויהיה שווה את המאמץ)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי לגמרי את הכוונה-פקעלך למתי בדיוק??
לשבתות במהלך השנה? לאירועים? לחגים?
בקיצור...אני וסביבתי לא נראלי היינו קונים למהלך השנה-אולי לחגי תשרי/סוכות.
אבל לא נראלי שכיום יש לזה ביקוש מטורף.
(פה ושם ברור שיהיו את אלה שיקנו, אבל לא נראלי משהו שיפרנס אותך ויהיה שווה את המאמץ)
יותר לאירועים כמו חלאקה וכדומה
נראה לי הביקוש הוא לפי כמות התגובות פה בינתיים....
ואני חשבתי בדיוק הפוך
שאין כאן תגובות כי כולן פה עובדות בעבודות יותר 'מקצועיות', ואם זה באמת כך אז כולם יצטרכו את השירות שלי;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה