עזרה הכסף שלי תקוע בתוכנית חיסכון, איך אפשר להוציא אותו?

• הוסף לסימניות
יש לי סכום כסף ששמתי אותו בחיסכון בבנק, כל חודש נכנס לי הו''ק לתוכנית, הצטברו לי שם כמה עשרות אלפים,
כעת עם הלעת המודעות לנושא ההשקעות, אני רוצה להוציא את הכסף מהבנק ולהעביר אותו להשקעה במניות וכדו'
אבל נכתב לי שהתחנה הקרובה של יציאה מהחיסכון היא בעוד 10 שנים!
ונכתב לי שבתחנה הקרובה הריבית שלי תהיה 900 ש''ח.....
כמובן שאם אשקיע את זה במניות, הרווחים צפויים להיות הרבה יותר גבוהים בעוד 10 שנים,
אבל הכסף סגור שם, פניתי לבנק בטלפון ואמרתי להם שאני צריכה לרכוש דירה ואני צריכה את הכסף בדחיפות, אבל הם לא נתנו לי,
מה עושים? אשמח לפיתרון איך אפשר לשכנע את הבנק שיפתח לי את החיסכון.

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה לא נתנו לי.
כל תכנית אפשר לשבור בלי לקבל שום ריבית אלא רק את הקרן (יש תוכניות שאפשר לשבור כן אם חלק מהריבית)

תפנו לפניות הציבור של הבנק.

• הוסף לסימניות
אין דבר כזה לא נתנו לי.
כל תכנית אפשר לשבור בלי לקבל שום ריבית אלא רק את הקרן (יש תוכניות שאפשר לשבור כן אם חלק מהריבית)

תפנו לפניות הציבור של הבנק.
אני מוכנה לוותר על כל הריבית(שזה כמה שקלים..) אבל הם אומרים שאני יכולה להגיש בקשת משיכה ובתחנה הקרובה(עוד 10 שנים) הכסף יעבור לעו''ש.

• הוסף לסימניות
גם אנחנו נצרכנו להוציא כסף מהבנק לא בתכנת יציאה.
אמרו לנו שצריך בשביל זה אישור מלמעלה, והחתימו אותנו על טופס, ובסוף שחררו את הכסף (בלי הרווחים שצבר).

בתכלס זה כסף שלך!!!

• הוסף לסימניות
גם אנחנו נצרכנו להוציא כסף מהבנק לא בתכנת יציאה.
אמרו לנו שצריך בשביל זה אישור מלמעלה, והחתימו אותנו על טופס, ובסוף שחררו את הכסף (בלי הרווחים שצבר).

בתכלס זה כסף שלך!!!

איך עושים את זה?
איך מגיעים ללמלעלה?

• הוסף לסימניות
אין שום סיבה שהבנק לא ישחרר לך את הכסף.
פשוט תגיד שאתה רוצה לשבור ולא למשוך!!!
לשבור אפשר כל יום ואז במייד הכסף נכנס לעו"ש
כמובן שמפסידים חלק מהריביות וכן יש פעמים שאפשר להפסיד חלק מהקרן
הבנק מחויב חוקית לומר לך בדיוק מה אתה מפסיד לפני השבירה.
תתקשר לבנקאי בטלפון ויעשו לך את זה מיידי!!

• הוסף לסימניות
אפילו שכתוב שהתכנית היא ל 30 שנה ויש תחנה רק אחרי 15 שנה?

• הוסף לסימניות
אפילו שכתוב שהתכנית היא ל 30 שנה ויש תחנה רק אחרי 15 שנה?
בדרך כלל ניתן לשבירה, אך יש מצב שהיה סעיף שלא מאפשר שבירה.

בדרך אגב להשקיע זה דבר מאוד טוב!
אך חשוב להכיר לפני את התועלת והסיכונים

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני חושבת על אופצייה אחרת:
אם אני מניידת את חשבון הבנק שלי לבנק אחר, לכאורה גם תוכניות החיסכון עוברות לבנק החדש ושם אולי יאפשרו לי לשבור את התכנית בקלות?

• הוסף לסימניות
אני חושבת על אופצייה אחרת:
אם אני מניידת את חשבון הבנק שלי לבנק אחר, לכאורה גם תוכניות החיסכון עוברות לבנק החדש ושם אולי יאפשרו לי לשבור את התכנית בקלות?
זה לא אמור להתנייד ללא הסכמת הבנק הקודם.
יכול להיות שאם תאיימו עליהם הניוד הם יגלו את הדרך שתאפשר למשוך את הפיקדון..

• הוסף לסימניות
בינתיים פנניתי לפניות הציבור והם אומרים שאי אפשר לשבור, ושזה לא עוזר האיום של מעבר בנק...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
(סליחה על ההקפצה אבל ראיתי שזה בדיוק המקרה שלי אז חסכתי לפרוג אשכול נוסף)
אנחנו בדיוק באותו מצב יש לנו תוכניות חסכון שאנחנו רוצים לשבור אותם ובנק פועלים לא נותן באתר אופציה כזאת רק יציאה בתחנה שזה עוד 10 שנים
דיברתי עם בנקאי ואיימתי עליו שאני יסגור את החשבון ומעביר הכל ללאומי וזה לא עזר הוא הסביר לי שע"פ הנוהל חוקית אין אופציה לשבור את החיסכון האמצע זה כתוב בחוזה תנאים לפתיחת החיסכון
האופציה היחידה לדבריו זה לגשת לבנק פיזית ולנסות לקבל אישור מיוחד שהוא לא ניתן סתם אלא רק במקרים חריגים
זה שהריביות נמוכות או כל סיבה דומה לא מתקבלות אלא רק משהו ממש חריג
יש למישהו רעיון טוב איך להוציא מהם את הכסף ?
בינתיים פנניתי לפניות הציבור והם אומרים שאי אפשר לשבור, ושזה לא עוזר האיום של מעבר בנק...
אצלכם זה התקדם מאז ?

תודה לכל העונים

• הוסף לסימניות
בעקרון חתמת על התוכנית למה שירצו לתת לך למשוך שאתה רוצה להרויח יותר כסף מהריבית שהם מציעים

הם מרויחים מהכסף שלך

כנראה חתמת על התוכנית חסכון שהאפשרות היציאה הראשונה היא רק לאחר זמן מסוים

נגיד אולי משהו אומר שהוא צריך את הכסץ כי רוצה להתחיל ללמוד אולי זה יעזור

או אומר שהתגרש וחייב את הכסך לקנות דירה או לשלם שכירות
אבל בגלל שאתה אומר שאתה רוצ.ה להרויח יותר . ..

• הוסף לסימניות
יש לי סכום כסף ששמתי אותו בחיסכון בבנק, כל חודש נכנס לי הו''ק לתוכנית, הצטברו לי שם כמה עשרות אלפים,
כעת עם הלעת המודעות לנושא ההשקעות, אני רוצה להוציא את הכסף מהבנק ולהעביר אותו להשקעה במניות וכדו'
אבל נכתב לי שהתחנה הקרובה של יציאה מהחיסכון היא בעוד 10 שנים!
ונכתב לי שבתחנה הקרובה הריבית שלי תהיה 900 ש''ח.....
כמובן שאם אשקיע את זה במניות, הרווחים צפויים להיות הרבה יותר גבוהים בעוד 10 שנים,
אבל הכסף סגור שם, פניתי לבנק בטלפון ואמרתי להם שאני צריכה לרכוש דירה ואני צריכה את הכסף בדחיפות, אבל הם לא נתנו לי,
מה עושים? אשמח לפיתרון איך אפשר לשכנע את הבנק שיפתח לי את החיסכון.
כל בנק נורמלי מאפשר להגיש בקשה לחריגים.
אם לא- תפנו לפניות הציבור של הבנק.

• הוסף לסימניות
בעקרון חתמת על התוכנית למה שירצו לתת לך למשוך שאתה רוצה להרויח יותר כסף מהריבית שהם מציעים

הם מרויחים מהכסף שלך

כנראה חתמת על התוכנית חסכון שהאפשרות היציאה הראשונה היא רק לאחר זמן מסוים

נגיד אולי משהו אומר שהוא צריך את הכסץ כי רוצה להתחיל ללמוד אולי זה יעזור

או אומר שהתגרש וחייב את הכסך לקנות דירה או לשלם שכירות
אבל בגלל שאתה אומר שאתה רוצ.ה להרויח יותר . ..
אני מבין את זה שהם לא מסכימים כי הם מרויחים עלי
השאלה שלי איך אני יכול להכריח אותם בכל זאת לתת לי למשוך את הכסף מה כן יכול לעבוד
לא מפריע לי לקחת רק את הקרן בלי הרוחים עד היום ואפילו במקרה הגרוע גם לשלם קנס יציאה העיקר שיתנו לשבור את החיסכון הזה
כל בנק נורמלי מאפשר להגיש בקשה לחריגים.
אם לא- תפנו לפניות הציבור של הבנק.
מנסיון עם הפניות הציבור ?
אם זה החוק מה זה יכול לעזור זה להתלונן על דבר שאין בו שום בעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה