מי אמר לך מה שכתבת לפני כןאני אוהב לעדכן
אז ככה הלכתי היום לבנק ברוח קרב וכבר חשבתי שאני הולך להפוך שולחנות
ובאמת מתחו אותי לקצה היה להם בעיה בתורים וכ"ו
ולבסוף הפקידה אומרת לי בנחמדות מה אתה צריך הסברתי לה בעדינות שאני רוצה את הכסף במיידי אחרי 5 דקות של תקתוקים במקלדת וכמה חתימות היא אמרה לי שהכסף יכנס בימים הקרובים
תאמת הופתעתי כי הם לא ידועים בשירות אדיב במיוחד אבל יש ניסים ב"ה
הבנקאים בטלפון וניסיתי שנייםמי אמר לך מה שכתבת לפני כן
האשכול הנכון?אני יודעת שבחברה x מתקשר לקוח שנוסע נגיד לחודש לחוץ לארץ ורוצה שיחות מחול
ואז הנציגים יכולים להציע לו חבילה חד פעמית ולא לעדכן אותו באפשרות לשנות חבילה בסיסית שכוללת שיחות מחול וגלישה שעולה פחות יתכן מהחד פעמי ויתכן יותר שווה ללקוח וכשיחזור מחול יוכל להתקשר להחליף
כל תוכנית והתנאים המוגדרים שלה
פשוט הנציגים יכולים בכלל לא לעדכן על התוכנית
שיתכן הרבה יותר משתלמת לשנות ואז אם רוצעים לשנןת בחזרה
עבור כל לקוח שמוכרים חד פעמי אולי הם מצלמים ושולחים בקבוצה
תהיי עירניים מה שווה לכם
(סליחה על ההקפצה אבל ראיתי שזה בדיוק המקרה שלי אז חסכתי לפרוג אשכול נוסף)
אנחנו בדיוק באותו מצב יש לנו תוכניות חסכון שאנחנו רוצים לשבור אותם ובנק פועלים לא נותן באתר אופציה כזאת רק יציאה בתחנה שזה עוד 10 שנים
דיברתי עם בנקאי ואיימתי עליו שאני יסגור את החשבון ומעביר הכל ללאומי וזה לא עזר הוא הסביר לי שע"פ הנוהל חוקית אין אופציה לשבור את החיסכון האמצע זה כתוב בחוזה תנאים לפתיחת החיסכון
האופציה היחידה לדבריו זה לגשת לבנק פיזית ולנסות לקבל אישור מיוחד שהוא לא ניתן סתם אלא רק במקרים חריגים
זה שהריביות נמוכות או כל סיבה דומה לא מתקבלות אלא רק משהו ממש חריג
יש למישהו רעיון טוב איך להוציא מהם את הכסף ?
אצלכם זה התקדם מאז ?
תודה לכל העונים
סניף נתיבותחזר אליי המנהל ואמר לי שרק במקרה חירום רפואי, אפשר למשוך את הכסף ללא תחנת יציאה,
באיזה סניף בסוף הצלחתם לקבל אישור?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //