עזרה הכסף שלי תקוע בתוכנית חיסכון, איך אפשר להוציא אותו?

• הוסף לסימניות
תאיים לעזוב את הבנק את העוש להעביר לבנק אחר

• הוסף לסימניות
אני אוהב לעדכן
אז ככה הלכתי היום לבנק ברוח קרב וכבר חשבתי שאני הולך להפוך שולחנות
ובאמת מתחו אותי לקצה היה להם בעיה בתורים וכ"ו
ולבסוף הפקידה אומרת לי בנחמדות מה אתה צריך הסברתי לה בעדינות שאני רוצה את הכסף במיידי אחרי 5 דקות של תקתוקים במקלדת וכמה חתימות היא אמרה לי שהכסף יכנס בימים הקרובים
תאמת הופתעתי כי הם לא ידועים בשירות אדיב במיוחד אבל יש ניסים ב"ה

• הוסף לסימניות
אני אוהב לעדכן
אז ככה הלכתי היום לבנק ברוח קרב וכבר חשבתי שאני הולך להפוך שולחנות
ובאמת מתחו אותי לקצה היה להם בעיה בתורים וכ"ו
ולבסוף הפקידה אומרת לי בנחמדות מה אתה צריך הסברתי לה בעדינות שאני רוצה את הכסף במיידי אחרי 5 דקות של תקתוקים במקלדת וכמה חתימות היא אמרה לי שהכסף יכנס בימים הקרובים
תאמת הופתעתי כי הם לא ידועים בשירות אדיב במיוחד אבל יש ניסים ב"ה
מי אמר לך מה שכתבת לפני כן

• הוסף לסימניות
אני יודעת שבחברה x מתקשר לקוח שנוסע נגיד לחודש לחוץ לארץ ורוצה שיחות מחול

ואז הנציגים יכולים להציע לו חבילה חד פעמית ולא לעדכן אותו באפשרות לשנות חבילה בסיסית שכוללת שיחות מחול וגלישה שעולה פחות יתכן מהחד פעמי ויתכן יותר שווה ללקוח וכשיחזור מחול יוכל להתקשר להחליף

כל תוכנית והתנאים המוגדרים שלה
פשוט הנציגים יכולים בכלל לא לעדכן על התוכנית

שיתכן הרבה יותר משתלמת לשנות ואז אם רוצעים לשנןת בחזרה

עבור כל לקוח שמוכרים חד פעמי אולי הם מצלמים ושולחים בקבוצה

תהיי עירניים מה שווה לכם

• הוסף לסימניות
אני יודעת שבחברה x מתקשר לקוח שנוסע נגיד לחודש לחוץ לארץ ורוצה שיחות מחול

ואז הנציגים יכולים להציע לו חבילה חד פעמית ולא לעדכן אותו באפשרות לשנות חבילה בסיסית שכוללת שיחות מחול וגלישה שעולה פחות יתכן מהחד פעמי ויתכן יותר שווה ללקוח וכשיחזור מחול יוכל להתקשר להחליף

כל תוכנית והתנאים המוגדרים שלה
פשוט הנציגים יכולים בכלל לא לעדכן על התוכנית

שיתכן הרבה יותר משתלמת לשנות ואז אם רוצעים לשנןת בחזרה

עבור כל לקוח שמוכרים חד פעמי אולי הם מצלמים ושולחים בקבוצה

תהיי עירניים מה שווה לכם
האשכול הנכון?

• הוסף לסימניות
(סליחה על ההקפצה אבל ראיתי שזה בדיוק המקרה שלי אז חסכתי לפרוג אשכול נוסף)
אנחנו בדיוק באותו מצב יש לנו תוכניות חסכון שאנחנו רוצים לשבור אותם ובנק פועלים לא נותן באתר אופציה כזאת רק יציאה בתחנה שזה עוד 10 שנים
דיברתי עם בנקאי ואיימתי עליו שאני יסגור את החשבון ומעביר הכל ללאומי וזה לא עזר הוא הסביר לי שע"פ הנוהל חוקית אין אופציה לשבור את החיסכון האמצע זה כתוב בחוזה תנאים לפתיחת החיסכון
האופציה היחידה לדבריו זה לגשת לבנק פיזית ולנסות לקבל אישור מיוחד שהוא לא ניתן סתם אלא רק במקרים חריגים
זה שהריביות נמוכות או כל סיבה דומה לא מתקבלות אלא רק משהו ממש חריג
יש למישהו רעיון טוב איך להוציא מהם את הכסף ?

אצלכם זה התקדם מאז ?

תודה לכל העונים

חזר אליי המנהל ואמר לי שרק במקרה חירום רפואי, אפשר למשוך את הכסף ללא תחנת יציאה,

באיזה סניף בסוף הצלחתם לקבל אישור?

• הוסף לסימניות
חזר אליי המנהל ואמר לי שרק במקרה חירום רפואי, אפשר למשוך את הכסף ללא תחנת יציאה,

באיזה סניף בסוף הצלחתם לקבל אישור?
סניף נתיבות
לכו לבנק ותנסו ללחוץ אולי ע"י איום בהעברת החשבון אין לכם מה להפסיד

• הוסף לסימניות
מה ההסכם שנכנסתם איתו?
על כמה אחוזי ריבית היה שווה לכם לסגור ל-10 שנים?

• הוסף לסימניות
גם אצלי זה עבד ללכת לסניף
עם אישור של המנהל סניף-שחררו לי במקום!

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול למישהו יש מושג אם יש אפשרות לפתוח תוכניות חסכון נזילות לפי נושאים? המטרה לא חסכון אלא לפנות את הכסף בתחילת חודש לפי נושאים שיטת המעטפות רק בבנק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה