כללי הכפלת עמודים להדפסה באקרובט PDF

• הוסף לסימניות
שלום חברים!

אבקש את עזרתכם בקשר להכפלת עמודים להדפסה באקרובט PDF ללא מרווח ביניהם

לכולנו בוודאי ידועה הפקודה הפשוטה של אקרובט, כאשר רוצים להדפיס קובץ עם מספר עמודים, ניתן להדפיס את הדפים אחד ליד השני (multiple pages per sheet) לדוגמא שני דפים של A4 בדף גדול A3 והלאה.

מה שאני מעוניין מאוד לדעת' איך מוותרים או משנים את המרווח בין שני הדפים שהאקרובט יוצר, למעשה, הוא נותן שני דפים בדף אבל יש רווח ביניהם של בערך כ-2 ס"מ, האם ניתן להצמיד את הדפים ללא רווח בכלל כך שאוכל אח"כ לחתוך באמצע בדיוק ולחסוך בזמן יקר.?

אשמח לדעת איך עושים זאת ותודה מרובה מראש!

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי, אבל אולי קרופ סביב הטקסט יועיל

• הוסף לסימניות
לא אני לא חושב שזה יהיה טוב...

תודה בכל אופן

אני בטוח שיש איזה מקום ששם משנים את המרווח שנוצר בין הדפים באקרובט עצמו! לפני ההדפסה במכונה..

וזה מה שאני מחפש.

תודה

• הוסף לסימניות
אני רואה שאולי לא הסברתי את עצמי מספיק טוב....

אז הנה אני מצרף כאן קובץ תמונה: צילום מסך מהחלון של מדפסת באקרובט

בתוך העיגול האדום הגדול יש שני דפים שאמורים לצאת בהדפסה, מה שאני מחפש זה, איך לצמצם או למחוק את הרווח שיש בין שני העמודים (איפה שיש את החץ האדום בתמונה) כך שההדפסה תצא שני עמודים צמודים ללא רווח או שאוכל לשחק עם הרווח לפי סנטימטרים וכו'.

תודה לכולם מראש!

קבצים מצורפים

• hesber.jpg
    KB 257.9 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
חבל... אין אף אחד שמכיר ויודע מה לעשות?

אף אחד לא מכיר את התוכנה של אקרובט? זה דחוף לי אולי יש מישהו שמכיר ויודע מה לעשות?

או אולי מישהו יודע היכן ניתן לברר איך עושים זאת?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הרווח הזה הוא השוליים של העמוד, אלא שבאמצע - השוליים כפולים, כי לכל עמוד את השוליים שלו.
אם מדפיסים 2 עמודים A4 על דף A3 וחותכים באמצע מקבלים את אותה תוצאה כאילו שהדפיסו על A4.
כך שלא מובן לשם מה מעונינים לצמצם שוליים.

• הוסף לסימניות
צר לי לאכזב אותך ידידי....

נכתב ע"י לוי;220542:
הרווח הזה הוא השוליים של העמוד, אלא שבאמצע - השוליים כפולים, כי לכל עמוד את השוליים שלו.
אם מדפיסים 2 עמודים A4 על דף A3 וחותכים באמצע מקבלים את אותה תוצאה כאילו שהדפיסו על A4.
כך שלא מובן לשם מה מעונינים לצמצם שוליים.
------------------

צר לי לאכזב אותך ידידי....

אבל טכנית זה לא נכון, כיון שהתוכנה (האקרובט) יוצר רווח כפול נוסף בין שני הדפים כך שאם אדפיס עמוד שיש לו שוליים של שני ס"מ, אקבל עמוד בפועל של 6 ס"מ (2 מכל צד = 4 + 2 ס"מ רווח) ועל אלה אני בוכיה... השוליים הללו המיותרים אני מתכוון ושואל, כיצד אוכל למחוק אותם, כך שאוכל לחתוך בדיוק בין שני העמודים ולקבל שני עמודים זהים A4. ולחסוך זמן יקר. תודה

• הוסף לסימניות
למה שלא תוציא מאינדיזיין PDF כפול?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה