הכרה בשנות וותק על הוראה בהתנדבות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני יודע שרשמית אגף כ"א במשרד החינוך דורשים אישור מעסיק ואישורי ביטוח לאומי לצורך הוכחת העסקה והכרה בוותק.

בין גיל 18 לשירות הצבאי עבדתי בהוראה במסגרת התנדבותית במוסד ישיבתי מוכר הנמצא תחת פיקוח ממשלתי של משרד החינוך ובעל סמל מוסד רשמי, בהיקף משרה ותקופת עבודה המזכות בוותק מלא.

נתקלתי בחוזר מנכ"ל שמצוטט בחוברת הזכויות של הסתדרות המורים ובו כתוב שכן אמורים לזכות אותי בוותק על השנים האלה.

לפני שאני טורח להגיש מסמכים ברצוני לוודא האם זה באמת נכון ומחייב את משרד החינוך להכיר בוותק הזה.

אודה לעזרתכם מידע ונסיון.

קבצים מצורפים

• IMG_20210202_183740.jpg
    IMG_20210202_183740.jpg
    KB 220.5 · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות
לא נתקלתי, אבל נשמע ששווה להגיש מסמכים.
ואם לא מכירים לקשר לחוזר מנכ"ל הזה. לא תמיד הפקידים מכירים את כל הסעיפים הקטנים שבכל החוזרים. (ובצדק. לא נראה לי שבן אנוש מסוגל להכיר את כל תתי הסעיפים האלו שמפוזרים בתוך אלפי חוזרי מנכל שוני)

• הוסף לסימניות
השאלה אם זה בכלל תופס ויכול לחייב אותם במשהו?
אמנם זה מופיע בחוברת הזכויות של הסדרות המוריםז אבל זה חוזר מנכ"ל משנת תשנ"ח הרבה דברים השתנו מאז והם גם בפועל מקשיחים כל הזמן את הנהלים.
אני יודע שרשמית הם לא מכירים בשנות התנדבות ודורשים אישורי העסקה מביטוח לאומי כתנאי להכרה בוותק, השאלה אם המסמך הזה שצילמתי שווה משהו בעיניהם?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת, אבל אין מה להפסיד מלנסות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני יודע שרשמית אגף כ"א במשרד החינוך דורשים אישור מעסיק ואישורי ביטוח לאומי לצורך הוכחת העסקה והכרה בוותק.

בין גיל 18 לשירות הצבאי עבדתי בהוראה במסגרת התנדבותית במוסד ישיבתי מוכר הנמצא תחת פיקוח ממשלתי של משרד החינוך ובעל סמל מוסד רשמי, בהיקף משרה ותקופת עבודה המזכות בוותק מלא.

נתקלתי בחוזר מנכ"ל שמצוטט בחוברת הזכויות של הסתדרות המורים ובו כתוב שכן אמורים לזכות אותי בוותק על השנים האלה.

לפני שאני טורח להגיש מסמכים ברצוני לוודא האם זה באמת נכון ומחייב את משרד החינוך להכיר בוותק הזה.

אודה לעזרתכם מידע ונסיון.
אני יודעת על בעיה הפוכה.
אדם שהצהיר על עבודה בשנת ה-18 לחייו.
במקום מפוקח וכו'.
וכעת תקוע עם ההתקדמות בנושא התואר(בי איי)
כי המשה"ח לא מאפשר לאלה שעבדו בגילאי צבא להתקדם לתואר, משום איזה סעיף כלשהוא.
ולכן:
קודם כל לעשות את כל הגמולים והתואר.
ורק אח"כ להכיר בשנים האלו לוותק.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
אבל האם עבודה בצהרונים ובקייטנות לילדי גן, כשהייתי בת 16-18
גם יכולה להיות מוכרת לוותק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה