דרוש מידע הכרה התואר אקווילנטי ברשיון הוראה

• הוסף לסימניות
שלום,
אני בעלת תואר ראשון אקוילנטי. השנה זו השנה הראשונה שלי במשרד החינוך-שנת סטאז'. ושנה הבאה אני אמורה לקבל רשיון עיסוק בהוראה. חברה אמרה לי שבגלל שיש לי תואר אקוילנטי הם לא נותנים רשיון... רק לבעלות תואר אקדמאי.
האם זה נכון??? יש למשהי מושג? או יש משהיא שמכירה בעלת תואר אקוילנטי עם רשיון הוראה קבוע. וקביעות במשה"ח?

• הוסף לסימניות
לא נותנים!!!!!!!!
אבל את יכולה לעבוד במקום עבודתך

• הוסף לסימניות
כן, למה זה משנה לך
לאף אחת שעתשה אקיולנטי אין רשיון

• הוסף לסימניות
לי יש רישיון הוראה עם תואר אקוילינטי בלבז
שלחתי להם מסמכים וקיבלתי בדואר

• הוסף לסימניות
לא חושבת שיש לי רשיון הוראה.
קיבלתי קביעות
לא עשיתי סטאז', היה לי פטור.

• הוסף לסימניות
שלום,
אני בעלת תואר ראשון אקוילנטי. השנה זו השנה הראשונה שלי במשרד החינוך-שנת סטאז'. ושנה הבאה אני אמורה לקבל רשיון עיסוק בהוראה. חברה אמרה לי שבגלל שיש לי תואר אקוילנטי הם לא נותנים רשיון... רק לבעלות תואר אקדמאי.
האם זה נכון??? יש למשהי מושג? או יש משהיא שמכירה בעלת תואר אקוילנטי עם רשיון הוראה קבוע. וקביעות במשה"ח?
לי יש תואר אקוולנטי - אני במשרד החינוך כבר עשור. זה קביל!
למה צריך רשיון הוראה? אני מורה ללא רשיון במשה"ח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה