הכרום שלי השתגע-----

• הוסף לסימניות
לראשונה, הוא פותח לי אותו בצורה מוזרה, כאילו ישנה כזאת.
1637825464750.png

אבל בסדר, זו לא בעיה מהותית.
אני פותחת אתרים, והוא מחליט לבד מה הוא פותח מה לא.
נגיד פתחתי את פרוג, לחצתי על פורום תוכנה חומרה ורשתות, הוא פתח לי כרטיסייה חדשה ובאותו רגע מחק אותה, וחזר לחיפוש של גוגל.
כך גם קרה כשפתחתי נושא חדש, רק שאז הוא שלח אותי לדף הבית של פרוג. אחד אחורה.
חוץ מזה, חלק אתרים הוא ממש מסבך אותי. שולח אותי לאתרים אחרים.
איך מחזירים אותו בתשובה?

• הוסף לסימניות
זה לא ממש גוגל
צריך לשנות בהגדרות הכרום את מנוע החיפוש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יכול להיות. אני ממש לא מבינה בזה.
איך עושים את זה?
3 נקודות למעלה בצד שמאל
הגדרות
מצד ימין מנוע חיפוש
מה מופיע שם? אמור להיות גוגל

• הוסף לסימניות
תודה.
זה באמת לא היה גוגל. אלא משהו כמו שתי נקודות.
מעניין למה זה השתנה.

עריכה: זה לא באמת הסתדר. הוא אמנם פותח לי מנוע חיפוש של גוגל, אבל ברגע שאני פותחת כרטיסייה או אתר, הוא חוזר למנוע הקודם.

• הוסף לסימניות
הי, תודה!
זה באמת לא היה גוגל. אלא משהו כמו שתי נקודות.
מעניין למה זה השתנה.

עריכה: זה לא באמת הסתדר. הוא אמנם פותח לי מנוע חיפוש של גוגל, אבל ברגע שאני פותחת כרטיסייה או אתר, הוא חוזר למנוע הקודם.
צריך לשנות את כל ההגדרות ודפי פתיחה בקיצור לחפש כל מקום שלא מופיע גוגל - לשנות

• הוסף לסימניות
שיניתי הכל לגוגל. לא שהיה הרבה מה לשנות, ובכל זאת לא מצאתי מקום שהוא לא גוגל.
ועדיין, כשאני פותחת כרטיסייה חדשה הוא מתחיל ב'חיפוש בגוגל' ועובר מיד ל'Search Search'.

• הוסף לסימניות
אפשר לאפס את ההגדרות ב הגדרות > מתקדם (בצד ימין) > איפוס וניקוי > שחזור ההגדרות לברירות המחדל המקוריות שלהן

• הוסף לסימניות
אפשר לאפס את ההגדרות ב הגדרות > מתקדם (בצד ימין) > איפוס וניקוי > שחזור ההגדרות לברירות המחדל המקוריות שלהן
תודה. זה באמת הסתדר. חוץ מזה שהוא החליט שחלק סיסמאות בא לו למחוק וחלק לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה