כללי הכרזה המיותמת שלי. דעתכם.

• הוסף לסימניות
מאילוצים שונים לא נשלחה.

קבצים מצורפים

• RGB.jpg
    2.4 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
יפה, הרעיון חזק
לדעתי הדשא שתחת האפרוח מיותר, פשוט מוסיף צבע נוסף מיותר
ואגב, לא עדיף להחליף את ה-R ב- C

• הוסף לסימניות
הרעיון נחמד.
אין כל כך קשר בין הרגליים שתלויות באויר לגוזל.
למה שפיל ירצה לרמוס אפרוח ומה הקשר לזכויות היוצרים חוץ מ"לרמוס"?
נראה לי שבביצוע נכון של האימג' כל החלק התחתון מיותר. הייתי משאיר רק סלוגן מנצח.
אני מאמין שאם היית מחליטה לשלוח את הכרזה היית יותר מסגננת אותה.
סה"כ כיוון נכון

• הוסף לסימניות
ברור. היא עדיין בלי עיבוד בכלל.
רציתי לשלב את הבסיס המקורי של רגלי הפיל.

(למה שפיל ירצה לדרוך על אפרוח... מי אמר שהוא רוצה? אולי זה בטעות? ;) )

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד.

רק הבדל קטן...

במציאות, האפרוח רומס את הפיל... ;)

• הוסף לסימניות
האפרוח לא נראה מספיק טבעי ביחס לפיל. תאורה שונה. איכות צילום שונה. רמת אור שונה. בקיצור חפשי אפרוח שמצולם ברזלוציה גבוהה יותר שלא יראה כ"כ "מודבק"

• הוסף לסימניות
אחזור שוב, העבודה בלי עיבוד. עם מינימום זמן לחיפוש התמונות. דעתכם על הרעיון ולא על הביצוע.

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד אבל לא מספיק.
למה שהפיל ירמוס אפרוח? ולמה להשוות את האומן לאפרוח? או את המעתיק לפיל, לפעמים זה בדיוק ההיפך. משהו פה לא מסתדר ברעיון.

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי,
מבחינה רעיונית: אין קשר בין הפיל לאפרוח.
פיל שרומס אפרוח? לא מסתדר לי.

זה שני דברים שאין שום משוואה בינהם (למציאות הקיימת יוצר/מעתיק)...ולכן זה פחות טוב במקרה הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה