הכרטיס נדפק, מה עושים??

• הוסף לסימניות
באמצע העברת תמונות למחשב הכרטיס לא עולה, הנה ההודעה
מה ניתן לעשות ע"מ לשחזר את התמונות

קבצים מצורפים

• 12454.jpg
    KB 71.8 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
כנראה כולם כאן עסוקים מאוד .. למרות 54 צפיות(:
הכרטיס שוחזר ב"ה.

• הוסף לסימניות
איך?
גם אני חיכיתי לתשובה.
נתקלתי באותה בעיה

• הוסף לסימניות
כל תוכנת שחזור מצויה יכולה לעשות את העבודה

• הוסף לסימניות
יש תוכנות שחזור, לי אין, שחזרתי אצל פוטו ספיד בבני ברק, אגב, שחזר לי רק קבצי JPG ה- RAW לא שוחזר!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nechama;544568:
יש תוכנות שחזור, לי אין, שחזרתי אצל פוטו ספיד בבני ברק, אגב, שחזר לי רק קבצי JPG ה- RAW לא שוחזר!!

חלק מתוכנות השיחזור לא יודעות לקרוא את הRAW
או לא מבינות שיש אנשים שבאמת מצלמים בRAW
ולכן הן הופכות את הקבצים לJPG

:)

• הוסף לסימניות
אני מצלמת תמיד JPG+RAW ושוחזר לי רק הJPG

• הוסף לסימניות
תכנת השיחזור של סאן דיסק מתאימה מאוד חבעייות האלו.
יש לי לXP
בווינדוס 7 הוא עושה בעיות תאימות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה