<<< הכרעת השופטים >>>

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דובדבני;785252:
צעד אחד קדימה.
נניח שיש תקציב עבור קמפיין אחד בלבד. איזה פילוח קהל בוחרים?
מדובר על מטרת רווח ומשום שכל התחרות היא לשם שמים יש לבחור את הנישה שתצבור את מספר ה'משוכנעים להשתמש בחסימה' הגבוה ביותר.
המאפיינים את קהל היעד: משתמשים במחשב... ללא חסימה... הרי את המשתמשים בסינון אין צורך לשכנע...

נקודה למחשבה: יתכן שעדיף לבצר את עמ''י מבפנים? הרי בכל יום מצטרפים חרדים לאינטרנט. לא עדיף עם הקמפיין המדובר להפוך את השימוש בחסימה לציבור החרדי לאוטומטי ובכך לגרום מעתה ואילך למצטרפים החדשים להשתמש באינטרנט עם סינון בלבד???

ולכן...

• הוסף לסימניות
יש לכך השלכות על המסר וסגנונו.

• הוסף לסימניות
וואו! אממ...

אחרי הרבה מאד זמן שלא ביקרתי בפורום המיוחד הזה, נכנסתי שוב בעקבות התחרות היפה שהתנהלה כאן בתקופה האחרונה.
אני חייב להודות, נהיה פה אקשן :)

קראתי את הבריף. עברתי על רוב הכרזות. עברתי על הכרזות שוב בצורה מהירה באשכול המרכז את כל העבודות שנשלחו לתחרות, וחשבתי להביע את מחשבותיי ברבים.

1. העבודה הזוכה, יפה מאד!
2. באותה המידה, חסר בה פאנץ' ליין איכותי שייתן את המכה בפטיש אחרי שמיקדנו כל כך יפה את תשומת הלב של הקורא בזכות הציור המרהיב (והעוקצני יש לומר..).
3. היתרון במודעה הזו, היא היכולת לעצור את המבט כאשר עוברים במהירות על שלל המודעות שנשלחו לצורך התחרות ובכלל, אם הייתי רואה אותה בעיתון, היא בוודאי הייתה ממקדת את מבטי לכיוונה וכאן שוב מציק החוסר במסר אמיתי ויעיל!
4. אישית, מאד אהבתי את הקונספט של המגלשה (של מי זה???) שמגיעה למקומות רחוקים ובלתי רצויים. הקמפיין הזה בוצע יפה מאד ונכתב פושר אך מוביל בדיוק למקום המבטחים אותו ביקש יוצר הבריף!

הערה חשובה לסיום:
כאיש פרסום שתכנן, ביצע וניהל אלפי עבודות קריאטיב ושיווק עבור עשרות לקוחות שונים, גדולים כקטנים במשך 8 השנים האחרונות, קחו טיפ חשוב כשמתיישבים לבצע עבודה - תקראו את הבריף היטב. תקראו שוב ושוב... ואז לכו לנשום אוויר, או סתם להתעסק עם משהו אחר ותחושת הבטן שלכם (במידה ואתם אכן אנשי קריאטיב מלידה) תתן לכם את הפתרון הקריאטיבי אותו אתם מחפשים.
אל תהיו מאולצים ואל תנסו להתחכם עם הקורא. אנשים שונאים בובקע'ס ומעדיפים את האמת בפרצוף (לפחות ברוב המקרים..).

בהצלחה רבה לכולכם!
קובי רוטנברג
פרסום 'מנטה'

• הוסף לסימניות
שלום חברים
אני קיבלתי מקום שלישי.
ואת האמת ..
לא נכנסתי לאשכול עד עכשיו כי חשבתי שבטוח אין סיבה שמישהו יבחר!
מכיוון שעוד לא סיימתי את הקורס בכלל, ואני עשיתי בשביל הכיף,(והאמנתי גם ,שזה לא הכי מקצועי מבחינה טכנית)
כשקראתי את הבריף איך ליצור פרסומת, חשכו עיני כי לא הבנתי מילה וחצי,
אמרתי ,אנסה בל זאת
אז ניסיתי "ליפול" לתוך ההבעה שאמור להביע הפרסומת דהיינו איך אני מנסה לבטא שהאינטרנט אסור בשום פנים וזה אסון! אז הלכתי עם זה כמה ימים , רעיונות עלו וירדו לבסוף זה עלה לי בראש בישלתי את זה כמה פעמים ...וזהו.
אני לא בקי לגמרי בפוטושופ לכן קרו הדקויות הלא ממש מקצועיות,
אני צייר ומצייר המון ותמיד יודע לקלוע את ההבעה ! בזה אני טוב.. גם בהבעה ללוגו או צורה כל שהיא
אני אוהב עיצוב נקי לכן בחרתי כאן בעיצוב נקי
אגב, פעם ניסיתי להתווכח עם "נוחעם" על איזה פרסומת ,אז הוא שם עלי מבט כזה של כאילו "לך ללמוד קופירייטינג ונדבר אז.. "
אז עניתי לו שלדעתי זה צריך להיות בנשמה יותר מבמקצוע.. יתכן שצדקתי???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזק;786536:
שלום חברים
אני קיבלתי מקום שלישי.
ואת האמת ..
לא נכנסתי לאשכול עד עכשיו כי חשבתי שבטוח אין סיבה שמישהו יבחר!
מכיוון שעוד לא סיימתי את הקורס בכלל, ואני עשיתי בשביל הכיף,(והאמנתי גם ,שזה לא הכי מקצועי מבחינה טכנית)
כשקראתי את הבריף איך ליצור פרסומת, חשכו עיני כי לא הבנתי מילה וחצי,
אמרתי ,אנסה בל זאת
אז ניסיתי "ליפול" לתוך ההבעה שאמור להביע הפרסומת דהיינו איך אני מנסה לבטא שהאינטרנט אסור בשום פנים וזה אסון! אז הלכתי עם זה כמה ימים , רעיונות עלו וירדו לבסוף זה עלה לי בראש בישלתי את זה כמה פעמים ...וזהו.
אני לא בקי לגמרי בפוטושופ לכן קרו הדקויות הלא ממש מקצועיות,
אני צייר ומצייר המון ותמיד יודע לקלוע את ההבעה ! בזה אני טוב.. גם בהבעה ללוגו או צורה כל שהיא
אני אוהב עיצוב נקי לכן בחרתי כאן בעיצוב נקי
אגב, פעם ניסיתי להתווכח עם "נוחעם" על איזה פרסומת ,אז הוא שם עלי מבט כזה של כאילו "לך ללמוד קופירייטינג ונדבר אז.. "

יתכן אם העיצוב היה טוב, זה היה מגיע לאפי' יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזק;786536:

ברור שמי שמולד עם כשרון ויצירתיות תהיה לו יכולת להעיף קרייאטיב גבוה גבוה. אבל הקרייאטיב יהיה עקום, לא ממוקד, מסרים מגוכחים. כן כן כן כן.

לכו לאימג' או לסיעור מוחות. זכה דורינו שיש קורסי קרייאטיב וגם פלנינג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דובדבני;785252:
נקודה למחשבה: יתכן שעדיף לבצר את עמ''י מבפנים? הרי בכל יום מצטרפים חרדים לאינטרנט. לא עדיף עם הקמפיין המדובר להפוך את השימוש בחסימה לציבור החרדי לאוטומטי ובכך לגרום מעתה ואילך למצטרפים החדשים להשתמש באינטרנט עם סינון בלבד???

יותר פשוט - אפשר להגר לסין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי אלימלך;786784:

ברור שמי שמולד עם כשרון ויצירתיות תהיה לו יכולת להעיף קרייאטיב גבוה גבוה. אבל הקרייאטיב יהיה עקום, לא ממוקד, מסרים מגוכחים. כן כן כן כן.

לכו לאימג' או לסיעור מוחות. זכה דורינו שיש קורסי קרייאטיב וגם פלנינג.

תודה ,אתה צודק!
אימייג' \ סיעור מוחות זה רק לנשים , לא.?
חוצמיזה שעוד לא סיימתי גרפיקה בכלל ,
ואני בן 22 ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;787426:
ולכן?
זה בשעות מחוץ לכולל:):):)
ולכן,
לא ארוץ עכשיו ללמוד קופירייטינג
כי אני " רק " 22
ותן לי לסיים עיצוב גרפי ..:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה