בקשה הכרת אבהות....? מה עושים עם זה?

• הוסף לסימניות
קיבלנו מכתב בדואר שמאחר וילדתי פחות מ300 יום לאחר החתונה
אנחנו צריכים לבצע הכרת אבהות במשרד הפנים, הבעיה שאני לא רואה על זה שום מידע ברור בגוגל
(המידע שיש מדבר על תביעות בבית דין עם בדיקות דנא וכו')

אנחנו חייבם לעשות עד שנה מהלידה ודוחים את זה כי אין לי מושג איך עושים

מישהו יודע מה מדובר?

• הוסף לסימניות
אתם לא רשומים לנישואין?

• הוסף לסימניות
קיבלנו מכתב בדואר שמאחר וילדתי פחות מ300 יום לאחר החתונה
אנחנו צריכים לבצע הכרת אבהות במשרד הפנים, הבעיה שאני לא רואה על זה שום מידע ברור בגוגל
(המידע שיש מדבר על תביעות בבית דין עם בדיקות דנא וכו')

אנחנו חייבם לעשות עד שנה מהלידה ודוחים את זה כי אין לי מושג איך עושים

מישהו יודע מה מדובר?
מבדיקה שעשית בגוגל נראה שמיועד עבור מי שאינו רשום כנשואים - כל שעליכם לעשות זה לקבוע תור בלשכה ולתבוע הכרת אבהות - למלאות טופס לבית המשפט או רוצו לעדכן נישואין [ לא בטוח שזה יעזור לאחר שהוא כבר נולד]

• הוסף לסימניות
תופעה מוכרת,
הדבר קורה להרבה זוגות,
לגשת ללשכת האוכלוסין ביחד עם האימא ולרשום את הילד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה