כללי הכרת הטוב - תודה!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להודות ל- 3DESIGN שבזכות הקישור שנתן לי הבעי'ה נפתרה, והאילוסטרייטור ב"ה עובד כמו חדש!!!

שאלתי שם בפורום את השאלה ששאלתי פה, תוך יומיים קיבלתי תשובה עם הסבר מפורט מה לעשות, והבעי'ה נפתרה מיד (לא וירוס, לא סוס טרויאני, בעי'ה כלשהי בווינדוס)

קודם כל, חסכת לי 250 ש"ח שעמדתי לשלם על פירמוט הכונן.
בנוסף, הרבה עגמת נפש של גיבוי והתקנה מחדש של המון דברים.
וכמובן הזמן שזה הי'ה לוקח, והפסד של לפחות יום עבודה אחד כשהמחשב אצל הטכנאי, ועוד כמה שעות להתקין תוכנות מחדש.

בקיצור - תודה רבה רבה!

ואני מצרפת כאן את הקישור כדי שעוד חברים יוכלו להנות - זה פורום מקצועי של אנשי מחשבים עם הרבה ידע ונכונות לעזור.

הקישור לאתר

• הוסף לסימניות
חבל שהפורום הנ"ל הוא באנגלית ובדרך אגב מה היה הבעיה?
כי לי יש בעיה בפתיחת האילוסטרייטר כל פעם הוא כותב באנגלית משהו ונסגר ואחרי פתיחה מחדש או כמה פעמים פתיחה הוא נשאר פתוח

• הוסף לסימניות
שרגא, תצלם מסך מה הוא כותב ואגיד לך מה הבעיה.

ואגב, גם לי היתה בעיה כזו והיא נפתרה ע"י שסגרתי את כל התוכנות ורק אז פתחתי את אילוס והיא נפתחה. כנראה שיותר מדי דברים רצים לך ברקע. אם תפתח את האילוס כשהכל סגור, היא תיפתח. אחרי שהיא פתוחה אתה יכול לפתוח גם תוכנות אחרות.

היא צורכת הרבה זכרון לפתיחה.

• הוסף לסימניות
בעבדה היא נפתחת צ'יק צ'אק עם מיליון תוכנות פתוחות.

• הוסף לסימניות
הבעי'ה אצלי הייתה שבזמן טעינת הפונטים הוא נתקע, קיבלתי הודעת שגיאה מהווינדוס, וזהו. לא נפתח.
הפתרון שקיבלתי שם הי'ה למחוק תיקי'ה מסויימת בתוך האילוסטרייטור, וזה פשוט עבד תוך רגע.

לגבי האנגלית, אני יודעת, זה מסבך את העניינים, ולמרות שאני יודעת אנגלית זה לא כזה נוח לכתוב שם. מה לעשות שאין כזה פורום מקצועי בעברית?

צרף צילום מסך, אני יכולה לשאול שם בשמך אם אתה רוצה.

• הוסף לסימניות
אריאלס תראה מה כתב גינגית כנראה שזה הבעיה כי כשיש תכנה פתוחה רוב הפעמים פוטשופ אין מצב שהוא נפתח
אך לפעמים אפילו שכל התוכנות סגורות הוא לא נפתח
ולגבי צילום מסך הלכתי לפתוח התכנה וכמובן שהוא נפתח בלי שום בעיה כשיהיה עוד פעם הבעיה אני אקרא אותכם לעזרה, תודה רבה

• הוסף לסימניות
גם אצלי

נכתב ע"י שרגא הדר;50210:
כי לי יש בעיה בפתיחת האילוסטרייטר כל פעם הוא כותב באנגלית משהו ונסגר ואחרי פתיחה מחדש או כמה פעמים פתיחה הוא נשאר פתוח

יש לי את אותה בעיה.
פעם ראשונה לא פותח, פעם שניה כן.
אז מה יצא בסוף? גינגית שמה את השאלה בפורום?

אצלי בכו"א זה לא בעיה של תוכנות אחרות שפתוחות כי זה קבוע: פעם ראשונה לא, פעם שניה כן.

אפשר לחיות עם זה אבל אם כבר יש דיון בענין אולי נטפל בענין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה