הכשרה וצריבה לנוקיה C2

הצלחתם? שתפו!

• סה"כ מצביעים
    33
  • הוסף לסימניות
ומה קורה עם ה 0 - אם זה פעיל אז אמנם זה נראה כשר אבל רחוק מאד מאד מלהיות כן
אני לא יודע אני חושב שזה לא פעיל,
בכ"מ הנה גירסה אחרת של קובץ שפה רגיל רק שבלחיצה על 0 ארוך בטלפון יהיה רשום נוקיה C2 בגרסא כשרה.
זה יעבוד אך ורק אם לא חיברתם את המכשיר לאינטרנט, אם חיברתם אז ייפתח לרגע הדפדפן ויהיה רשום חיבור נתונים בחבילות לא זמין.
אולי יערכו את זה בהמשך שהתוצאה תהיה גם נוקיה בגרסא כשרה.

קישור למג'יקוד
https://send.magicode.me/send-file/file/b4b6d420cfce39b84adb7fecd556062b240d860c/view

מאת:https://t.me/nokia_guide

קבצים מצורפים

• 0 ארוך גרסא כשרה.rar
    4.2 MB · צפיות: 116
  • הוסף לסימניות
כשאני צורב את זה, זה הופך לגירסא כשרה לגמרי או שמשאיר לי את המצלמה סייר הקבצים והמוזיקה ורק מוריד את האינטרנט?

• הוסף לסימניות
כשאני צורב את זה, זה הופך לגירסא כשרה לגמרי או שמשאיר לי את המצלמה סייר הקבצים והמוזיקה ורק מוריד את האינטרנט?
כתוב שם כך:

1.png

אני לא יודע אם זה נכתב על צריבה או על מסך תפריט או על שניהם.

• הוסף לסימניות
אני מנסה עכשיו ורואה שחסר לי 2 קבצים, קובץ קושקה וקובץ אימג' מה זה אומר? שא"א לעשות אותו כשר שבאפס זה יראה כשר?

• הוסף לסימניות
קודם כל זה נמחק כבר,
אני דיברתי על זה שצריך שם לצריבה 3 קבצים והמצורף הוא רק קובץ PP

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!!
האם זו תמונה וקושחה כשרה שניסית אותה כבר או שלא

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• קובץ הצריבה של קושחת הטלפון.rar
    15.1 MB · צפיות: 122
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• קובץ הצריבה של תמונת המערכת.rar
    12.9 MB · צפיות: 107
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה