כללי הכשרים הכשרים הכשרים

• הוסף לסימניות
מדי פעם שיש לי צורך או קצת זמן פנוי (אף פעם...) אני מתקן את הקובץ המקורי משפץ ומעדכן כפי רוח ה' הטובה עלי.

הנה קובץ חדש ובו:
תיקון לכשרות הרב רובין
שיפוץ יסודי להכשר בעלזא
ההכשר החדש - התאחדות קהילות החרדים (לא ברמה גבוהה)
הרב וועסטהיים ובד"ץ מנשסתער
אוסף גדול מדברים שהועלו לפורום - בד"ץ פיננסים, משמר התורה, כתר בעלזא, מישקולץ ועוד

אוסף גדול של הכשרי חו"ל בעיקר ממה שהועלה לפורום במשך הזמן וכאן התכנס למקום אחד
תהנו.

לי יש כיף אדיר לראות שכמעט כל מוצר שיצא ב5 השנים הארונות השתמש בעיצוב שלי (אני מזהה כל אחד...)

צפה בקובץ המצורף 70953

ווקטורי:
צפה בקובץ המצורף 70954

קבצים מצורפים

• הכשרים תשעא.jpg
    2.2 MB · צפיות: 83
  • הכשרים תשעא.rar
    2.4 MB · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
אה, ובקשה קטנה:
אם מצאתם הכשרים נוספים שלא הופיעו פה שלחו אלי סריקה או צילום ואשתדל לעדכן מידי פעם

• הוסף לסימניות
רבנות מהדרין ערד (מופיע על קורנפלקס תלמה), רבנות מהדרין שומרון (מופיע על סלטי שמיר ובייגלה של בייגל&בייגל), רבנות מהדרין צפת (מופיע על מוצרי ורד הגליל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;448719:
רבנות מהדרין ערד (מופיע על קורנפלקס תלמה), רבנות מהדרין שומרון (מופיע על סלטי שמיר ובייגלה של בייגל&בייגל), רבנות מהדרין צפת (מופיע על מוצרי ורד הגליל)

תודה.
אם תוכל תעלה/תשלח סריקה

• הוסף לסימניות
נקי כפים. יישר כוח זה מאד שימושי, והרבה יותר טוב!!!!

• הוסף לסימניות
מרגש כל פעם מחדש לראות את טוב הלב כאן. אנשים טורחים, משיגים, ומשתפים את כולם בנדיבות ושלא ע"מ לקבל פרס.

אשריכם ישראל!

• הוסף לסימניות
נקי,
יש לך איזה 'רוסי' שמעצב לך מחדש את הסמלים? [הבחנתי בסמל מסוים שהוא נעשה מחדש.]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cmyk;448857:
נקי,
יש לך איזה 'רוסי' שמעצב לך מחדש את הסמלים? [הבחנתי בסמל מסוים שהוא נעשה מחדש.]

בעלז? הכתר ממך.
התאחדות? עשיתי בטרייס משו מזורז, כתבתי למעלה שזה לא ממש מקורי, אבל לא רע יחסית להשקעה.
וועסטיים? ג״כ עשיתי משו זריז ולא ממש נאמן למקור.

אבל מה זה משנה בדיוק? באחד הלוגואים שיניתי בזמנו את העיטור בצורה די משמעותית ואחרי תקופה גיליתי את הלוגו שלי על הבלאנק של וועד הכשרות ההוא...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון יישר כח עצום!
דבר שני מצטרף לבקשה לסמל של צפת... אנסה למצוא ולהעלות לך.
דבר שלישי תיקון טעות:
בסמל של הרב אשק עקשטיין מחו"ל מופיע דומ"ץ קהל מחזיקי הד...
נראה לי שצריך להיות הדת...
(אולי זה מהסימנים שאתה יודע אם זה שלך?.. ;)

• הוסף לסימניות
לוגו הכשר בד"ץ קהילות

קרדיט לטרייס: נקי כפיים

קבצים מצורפים

• קהילות.zip
    1.3 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;448719:
מה עם רבנות עזה

• הוסף לסימניות
בדיוק חיפשתי עכשיו הכשר והועיל לי מאוד.

מומלץ להעביר לכספת.

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה