מידע שימושי הכשרת פלאפון נוקיה C2

• הוסף לסימניות
יש לי C2 תואם כשר עם סים כשר
שמעתי שיש אפשרות להכשיר אותו - להוריד את האינטרנט/רדיו/משחקים וכו', לפי בחירה..
יש מי שניסה?
קורה משהו לפלאפון?
ועוד שאלה: איך מעתיקים את כל אנשי הקשר לפני, יש דרך? (יש לי 990+ אנשי קשר, לא מתכוונת להעתיק אחד אחד ידני..:rolleyes:)
תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
יש דרך.
עולה בסביבות 50 ש"ח.
רק להווי ידוע שאז זה עדיין לא יהיה כשר אלא 'תואם כשר' כי ההכשרה זה מסכה מבחוץ ובפריצה או עקיפה קטנטן הכל גלוי.

• הוסף לסימניות
בטוח?
כי אני הבנתי שמוציאים לגמרי את האפשרות
אפשר אולי להחזיר, בתשלום ;)

• הוסף לסימניות
לצערי אני יודע איך עושים את זה.
ואני יודע גם כמה קל לפרוץ את זה.

• הוסף לסימניות
תכלס,
אני עושה את זה לא ע"מ לפרוץ חזרה, גם לא ע"מ לנסות לעשות את זה...
זה אמור לפגוע במכשיר בצורה כל שהיא?
באנשי קשר?

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול האם למישהו יש תוכנות לנוקיה c2 אני צריך תוכנה (יישום) של ציור ושאני יוכל לחתוך שירים

• הוסף לסימניות
יש לי C2 תואם כשר עם סים כשר
שמעתי שיש אפשרות להכשיר אותו - להוריד את האינטרנט/רדיו/משחקים וכו', לפי בחירה..
יש מי שניסה?
קורה משהו לפלאפון?
ועוד שאלה: איך מעתיקים את כל אנשי הקשר לפני, יש דרך? (יש לי 990+ אנשי קשר, לא מתכוונת להעתיק אחד אחד ידני..:rolleyes:)
תודה לעונים!
אפשר לבד בקישור זה oldforum.shmuel.net/viewtopic.php?t=16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה