נכתב ע"י N.O;633433:שנים יש את זה במסטיקים של מאסט,
הבד"ץ לא נותן הכשר למסטיקים
את לא נורמלית.נכתב ע"י mig;633621:אני מקווה שבקרוב יסירו את ההכשר גם מכל המוצרים הלא בריאים, זה יהיה עידוד מצוין לזרוק את כל הנ"ל ולא להאביס ילדים במיני עבמים בצבעים וריחות משונים...
לא מפיתום!!נכתב ע"י mig;633621:אני מקווה שבקרוב יסירו את ההכשר גם מכל המוצרים הלא בריאים, זה יהיה עידוד מצוין לזרוק את כל הנ"ל ולא להאביס ילדים במיני עבמים בצבעים וריחות משונים...
נכתב ע"י ראש_יהודי;633741:אז המוצרים בעלית שיש בהם OU וכתוב חלב ישראל, אז ניתן לאכול? א"כ יש המון מוצרים כאלה (אם אינני טועה)
נכתב ע"י N.O;633433:שנים יש את זה במסטיקים של מאסט,
הבד"ץ לא נותן הכשר למסטיקים
נכתב ע"י אושר;633832:את לא נורמלית.
'ילכו' לי כל הפרסים.
ואני מקווה שלא יתקבלו את הצעתך.נכתב ע"י mig;633621:אני מקווה שבקרוב יסירו את ההכשר גם מכל המוצרים הלא בריאים, זה יהיה עידוד מצוין לזרוק את כל הנ"ל ולא להאביס ילדים במיני עבמים בצבעים וריחות משונים...
בד"ץ אגו"י.נכתב ע"י mishehoo;634236:עד כמה שאני זוכרת נכון היה הכשר בד"ץ על מסטיקי אטלס (זה עם הדגלים של הארצות)!
נכתב ע"י שיר770;634242:ואני מקווה שלא יתקבלו את הצעתך.
ולא כי אני צרכנית של מוצרים לא בריאים. כי אני חוששת לעתיד הכשרות בארץ אם יתחילו לערב בה גם שיקולים בריאותיים... (מספיק השיקולים שכבר מעורבים בה...)
שלוק צהוב= פסטרמה עם גבינה?נכתב ע"י mig;634331:אם התורה מצווה עלינו על ונשמרתם אז לא כמו בשר וחלב וכד'?
כי לא רואים את הנזק מיידי?
נכתב ע"י שיר770;634644:שלוק צהוב= פסטרמה עם גבינה?
ולא שאני מזלזלת... גם לי הבריאות מאוד חשובה... רק לדעתי כשרות זה כשרות. ולא משהו אחר.
נכתב ע"י mishehoo;634236:עד כמה שאני זוכרת נכון היה הכשר בד"ץ על מסטיקי אטלס (זה עם הדגלים של הארצות)!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים