הכתבה בעיתון משפחה עם טראמפ, אשמח לקבל

• הוסף לסימניות
יש עדיין בחנויות

כלומר, בשביל זה בדיוק הם מבקשים כסף, בשביל אנשים שכן רוצים לקרוא את מה שהם מדפיסים, ולכן הם עושים שער כזה מגרה.

לא נראה לי הוגן לבקש כאן בזמן שאפשר עדיין לשלם ולקנות. זה לא הוגן כלפי מי שעבד והשקיע על כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תפארת התורה;2077071:
כן, יש הרבה שלא מכניסים את העיתון הזה לביתם....

שערוריה בפני עצמה, שאנשים שלא מכניסים את העיתון הזה לביתם, שיבקשו כאן עזרה מה"גוי של שבת" שלהם, שיעשו להם חסד ויביאו להם את הכתבה הרלוונטית. [לא ביחס לפותח האשכול, שלטענתו פשוט נגמר לו העיתון, אלא ביחס לתגובה הבלתי נתפסת שצוטטה כאן, בלבד].

• הוסף לסימניות
זה בדיוק מה שאני תוהה על כל אלו שמבקשים מהגוי של שבת שלהם שיעלה להם דברים שחסומים להם כי הם בנטפרי נתיב וכו
אם עשיתם חסימה כזו,או שהחלטתם לא להכניס עיתון זה או אחר הביתה.אז תתנזרו לחלוטין ואל תתנו ל"יהוד של שבת"לעשות לכם את העבודה..כי אולי חס וחלילה הוא ייכשל?? העיקר שאתם לא??

• הוסף לסימניות
חסד תמיד אפשר לבקש. אף אחד לא חייב להענות.

מה אתה רוצה, שב'זכות'ך עוד מישהו יכניס לביתו משהו שאינו רוצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרינה;2077087:
זה בדיוק מה שאני תוהה על כל אלו שמבקשים מהגוי של שבת שלהם שיעלה להם דברים שחסומים להם כי הם בנטפרי נתיב וכו
אם עשיתם חסימה כזו,או שהחלטתם לא להכניס עיתון זה או אחר הביתה.אז תתנזרו לחלוטין ואל תתנו ל"יהוד של שבת"לעשות לכם את העבודה..כי אולי חס וחלילה הוא ייכשל?? העיקר שאתם לא??

כן ברוך השם ,שיש אנשים, שיש להם את החסימה הכי חזקה שיש
ואם הם רוצים או צריכים משהו כשר שחסום להם ,זה זכות לעזור להם

• הוסף לסימניות
על סמך מה החלטת את זה.שאלת רב?האם מותר לבקש מבן אדם שיגלוש באינטרנט לא מוגן כדי לעזור לך?העיקר שהוא ייכשל ואת לא?

• הוסף לסימניות
לא להיסחף

זה לא כמו גוי של שבת.. זה כמו שמישהו נהוג לא לפתוח פקק בשבת ומבקש ממי שכן פותח..שיש על זה נידון אבל זה לא 'גוי'...
ולא צריך להקצין כל דבר כי אף אחד לא ביקש פה שיגלשו במקומות אסורים אלא במקומות שזה אולי בגדר הידור לא להציץ שם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יזמה;2077370:
זה לא כמו גוי של שבת.. זה כמו שמישהו נהוג לא לפתוח פקק בשבת ומבקש ממי שכן פותח..שיש על זה נידון אבל זה לא 'גוי'...
ולא צריך להקצין כל דבר כי אף אחד לא ביקש פה שיגלשו במקומות אסורים אלא במקומות שזה אולי בגדר הידור לא להציץ שם.
אבל ביקשו שיגלשו למקומות טובים אולי, אבל שהגלישה תיעשה בלי סינון, כי הסינון משום מה חוסם שם, וזה ממש לא בסדר.
גם אם לא ביקשו שיגלשו, אבל ביקשו את העזרה מאלו שגולשים ללא סינון ראוי, לכל הפחות לפי הפסיקה של רבו של זה שמבקש, זה בהחלט לא ראוי. כי אם אסור לך לגלוש בצורה הזו, אל תבקש מאחר שכן גולש ככה, שיביא לך את מה שאתה צריך מהצורה שבה אסור לך לגלוש.

• הוסף לסימניות
תן מייל ואשלח לך

סליחה על ההקפצה!!!
אני זקוקה בדחיפות לכתבה הזאת. אולי המייל הזה עדיין שמור למישהו מכם ויוכל להעביר אלי?

במידה וכן, אשמח שתגיבו לי עם ציטוט ואז אבקש ממישהו עם פרימיום שיקשר בנינו להודעה פרטית כדי שאוכל להעביר כתובת מייל.
תודה

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה!!!
אני זקוקה בדחיפות לכתבה הזאת. אולי המייל הזה עדיין שמור למישהו מכם ויוכל להעביר אלי?

במידה וכן, אשמח שתגיבו לי עם ציטוט ואז אבקש ממישהו עם פרימיום שיקשר בנינו להודעה פרטית כדי שאוכל להעביר כתובת מייל.
תודה
אם זה חשוב לך יש אתר של עתון משפחה (פתוח בנטפרי), אני מאמינה שאם תתאמצי תוכלי למצוא את זה שם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה