הכתום הכתום הזה

• הוסף לסימניות
צולם בשנה שעברה ממש בתקופה הזאת.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    3.3 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
רעיון חמוד הביצוע פחות
אני חושבת שבפני עצמה התמונה הרבה יותר עוצמתית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י wald;1780031:
רעיון חמוד הביצוע פחות
אני חושבת שבפני עצמה התמונה הרבה יותר עוצמתית

בוצע לפני שנה כאמור, היום הייתי עושה את זה קצת אחרת אבל בזמנו בכלים שהיו לי
אהבתי את התוצאה הסופית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י esti26;1780038:
בוצע לפני שנה כאמור, היום הייתי עושה את זה קצת אחרת אבל בזמנו בכלים שהיו לי
אהבתי את התוצאה הסופית.

מכירה את זה ;)

אבל אני במקומך לא הייתי מעלה תוצאה שכיום לא מושלמת בעיני, למרות שלפני שנה אהבתי.
מעניין לראות את התמונה לבד, כי היא נראית מתוקה במיוחד

• הוסף לסימניות
חמוד מאד.
אבל לפי הכותרת ציפיתי לראות תפוז או משהו כזה...
מה הקשר פה בין התמונות לכתום?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פשוט;1780121:
חמוד מאד.
אבל לפי הכותרת ציפיתי לראות תפוז או משהו כזה...
מה הקשר פה בין התמונות לכתום?

גם לי לקח כמה רגעים לקלוט, אחרי שהגדלתי וראיתי את צבע השיער - הבנתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה