הכתר, הכתר

• פותח הנושא levy
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לעזרתכם!!
הלקוחה טוענת שהכתר לא יושב טוב על הראש.
הבעיה שאני מרוב שכבר התעסקתי עם זה כבר קשה לי לראות את הבעיה.
איך אמור להיות הכתר?
צפה בקובץ המצורף 244525

• הוסף לסימניות
יושב מצוין לפי ראות עיני הלא מקצועיות

• הוסף לסימניות
הבן שלי בן שנה וחצי ראה את הציור ומיד אמר: "כובע"
כנראה שזה באמת קצת נראה כמו כובע, צריך להקטין את החלק של הראש שבולט מתוך הכתר, הוא אמור לשבת גבוה יותר.

• הוסף לסימניות
יותר מידי יושב טוב על הראשזה כאילו נחבש על הראש
הכתר צריך לעמוד מזדקר בקצה הראש לכל הקוטר
(אין לי קשר לציור רק למציאות)

• הוסף לסימניות
הראש האנושי הוא עגול ואליפטי מאוד
שמניחים עליו חישוק. החישוק עומד תמיד בניצב לעיגול, לא ממש עליו.
גם הפריעה לי תנוחת היד לפי פרספקטיבת העוגה היד תריכה להיות מתחת המגש ע"מ לשמש תמיכה לזווית, או לפחות כמו הדוגמה שמעליה.
האיור מתוק.

קבצים מצורפים

• לפרוג.jpg
    KB 357.5 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שהפיתרון יהיה לעשות על השיער שבולט מהכובע סימני שער בולטים (ע"י פסים לכיוון)
שלא ניתן יהיה לחשוב שזה כובע

• הוסף לסימניות
אמנם זו לא בדיוק הזוית של הציור, אבל אולי יעזור לך:

• הוסף לסימניות
וואו!
תודה לכולם ובמיוחד לאבימי!
יום העבודה שלי הסתיים, בעז"ה מחר אתקן.

• הוסף לסימניות
הנה כמה דוג' משאטר:

קבצים מצורפים

• stock-photo-little-boy-with-a-crown-wearing-a-red-bow-tie-and-a-stripes-navy-sweater-233546386.jpg
    KB 40.2 · צפיות: 11
  • stock-photo-little-kid-with-a-crown-on-a-brick-wall-265853594.jpg
    KB 60.3 · צפיות: 24
  • stock-vector-cute-little-princess-in-magnificent-pink-dress-with-teddy-bear-isolated-on-a-white-.jpg
    KB 25.9 · צפיות: 12
  • stock-vector-cute-little-princess-in-purple-dress-and-tiara-holding-magic-wand-isolated-on-white.jpg
    KB 29.3 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לענ"ד זה צריך להיות משו כזה:
כי היא מצוירת קצת מלמעלה

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 754.7 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
הרבה פעמים אפשר לראות כתר יום הולדת על המצח ממש, לא על הראש-
אולי זו גם אופציה שלא נותנת מראה של כובע

• הוסף לסימניות
לדעתי זה מקסים כמו שציירת בהתחלה.

אבל אם את רוצה לחדד, אולי רצועה יותר דקה של הכתר ושזה יושב חזק וצמוד על הראש קרוב למצח- ותמיד הקוקו יותר "מתבלגן" (רואים את הכיווצים של השיער "נדחס" בכתר)

אני ממש אוהבת את העבודות שלך!!

• הוסף לסימניות
ציור מתוק ומקסים!
רק למה אחרי התיקון- על הכתר 4 ועל העוגה 6?

• הוסף לסימניות
גם התיקון של סיומת השערות בפוני משפרת לגמרי את המראה!
ככה זה מושלם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה