דרוש מידע הלבנה לחולצות לבנות

• הוסף לסימניות
ניסתי את כל האופציות, ועדיין זה לא לבן בוהק!

אשמח להמלצות , יש לי 4 בנים... = מלא חולצות :)

תודה רבה

• הוסף לסימניות
איזה אבקת כביסה אתן משתמשות לכביסה לבנה ?

• הוסף לסימניות
אם שמים וניש או אוקסיג'ן ואבקת כביסה טובה כמו אריאל ולא מלבין, לפעמים הבעיה היא במכונת הכביסה.

• הוסף לסימניות
אני שמה וניש על הצאוורונים ומכבסת עם הרבה אבקת כביסה אריאל ויוצא ממש לבן(לחולצות מאוד מלוכלכות במקור...)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מאז שהתחלתי להשתמש בסנו אוקסיג'ן , אבקה , לכבסה לבנה

הבוהק חזר לחולצות

• הוסף לסימניות
תודה.

חדש לי שעדיף לא לכבס עם מרכך..

• הוסף לסימניות
תלוי גם בחברה של החולצות. יש בדים שדוהים יותר

• הוסף לסימניות
ניסתי את כל האופציות, ועדיין זה לא לבן בוהק!

אשמח להמלצות , יש לי 4 בנים... = מלא חולצות :)

תודה רבה
"לא לעולם חוסן" כמובן שעם הזמן הם מצהיבות מעט.
חולצות לבנות מכבסים ללא פריטים נוספים.
ללא מרכך.
ולא תולים בשמש.

כל השאר תעשי איך שבא לך.
אריאל שושן צחור ללא מרכך
מפסיקים את פעולת המכונה לאחר שהאבקה נשטפה לתוך המכונה והכל שורה במים.
משהים בהשריה שעה לפחות ומפעילים שוב
יוצא מבהיק במיוחד!
מה הבעיה במרכך?
המרכך מצהיב.
זאת מנין לך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה