דרוש מידע הלבנת שיניים

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
דרוש לי מידע איך להלבין שיניים צהובות?
אשמח לשמוע המלצות על מדבקות ,
מחירים?
טיפול?
איך זה עובד?
כמה משפיע?
ואיפה מומלץ לקנות?

• הוסף לסימניות
אני טיפלתי במדבקות של קרסט ומאוד נהנתי!
מחיר לא יקר בערך 180 ש"ח ל15 מדבקות
כרגע אני שנה וחצי בערך עם המדבקות והשיניים לבנות.
הבעיה היא שלא על כל שן זה מצליח... ענין של מזל..

• הוסף לסימניות
אני טיפלתי במדבקות של קרסט ומאוד נהנתי!
מחיר לא יקר בערך 180 ש"ח ל15 מדבקות
כרגע אני שנה וחצי בערך עם המדבקות והשיניים לבנות.
הבעיה היא שלא על כל שן זה מצליח... ענין של מזל..
דל?

ואיפה מזמינים?
איך יודעים את הגודל?
יש לך פרטים

• הוסף לסימניות
שמן קוקוס!
עושה פלאי פלאים!!

ניתן לערבב לתוך צנצנת שמן קוקוס לא מזוכך ומעט סודה לשתיה, לערבב היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
נשמר היטב במקרר או בארון.

שמן קוקוס משנה מרקם לפי טמפרטורת החדר בין גושי לנוזלי כך שניתן להשתמש בו כמשחה על מברשת שיניים או כנוזל לגרגור.

תוצאות מדהימות כבר מהפעם הראשונה!!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תחפשי קצת באשכולות ישנים,
כל שבועיים שלוש יש על זה אשכול:p

• הוסף לסימניות
שמן קוקוס!
עושה פלאי פלאים!!

ניתן לערבב לתוך צנצנת שמן קוקוס לא מזוכך ומעט סודה לשתיה, לערבב היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
נשמר היטב במקרר או בארון.

שמן קוקוס משנה מרקם לפי טמפרטורת החדר בין גושי לנוזלי כך שניתן להשתמש בו כמשחה על מברשת שיניים או כנוזל לגרגור.

תוצאות מדהימות כבר מהפעם הראשונה!!
אפשר לשטוף עם מים ישר אחרי הצחצוח או שצריך לחכות פרק זמן?

• הוסף לסימניות
אם כבר שאלה נוספת בענין השינים
בתור ילדה נפלתי ושברתי שן קדמית- השלמתי אומה
אך כיום ההשלמה התכהתה וקבלה גוון לא מחמיא
אני מעונינת לעשות הלבנת לכלל השינים ולהחליף אותה.
איפה עושים זאת- משהוא מקצועי, אמין, עדיף לא יקר- אך בלי להתפשר על איכות
אה, דרך אגב- בירושלים----
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
אפשר לשטוף עם מים ישר אחרי הצחצוח או שצריך לחכות פרק זמן?
אפשר וכדאי לשטוף מיד.

אגב, שכחתי לציין, הסודה לשתייה לא קשורה להלבנה עצמה אלא לניקיון, אבל כיוון שהיא אבקה קשה, צריך מאד להיזהר לא לפגוע בציפוי האימייל של השן אם מצחצחים איתה, ממש לשפשף בעדינות כי האימייל הוא חד פעמי ולא צומח חזרה

• הוסף לסימניות
אגב, שכחתי לציין, הסודה לשתייה לא קשורה להלבנה עצמה אלא לניקיון, אבל כיוון שהיא אבקה קשה, צריך מאד להיזהר לא לפגוע בציפוי האימייל של השן אם מצחצחים איתה, ממש לשפשף בעדינות כי האימייל הוא חד פעמי ולא צומח חזרה

מה ההסברים המדויקים והכמויות המדויקות להלבנה?
מאיפה המידע?
חשוב לי לדעת
כי שמעתי שהלבנה בחומרים כולל מדבקות פוגעת בציפוי השן, ועלולה להחליש אותה.

• הוסף לסימניות
מה ההסברים המדויקים והכמויות המדויקות להלבנה?
מאיפה המידע?
חשוב לי לדעת
כי שמעתי שהלבנה בחומרים כולל מדבקות פוגעת בציפוי השן, ועלולה להחליש אותה.
בהמון כתבות על בריאות הפה, חנויות טבע ואפילו אתרים של רופאי שיניים פרטיים.

יש מספר שיטות לגבי כמויות וזמנים, לדעתי, להחזיק ולקשקש את השמן בפה במשך 3-10 דקות עושה עבודה מצויינת, גם לטבול את המברשת בשמן ולצחצח מוציא תוצאות נפלאות, אין פה באמת תורה גדולה.

תכף אעלה לפה הסבר רפואי

• הוסף לסימניות
760280602.png

הלבנת שיניים עם שמן קוקוס היא שיטה המוכחת כיעילה, להחלפת משחת השיניים הסטנדרטית, בה רובנו משתמשים יום-יום. משחות השיניים הקונבנציונאליות הן כימיקליות, לכן כדאי לנו לשקול הלבנת שיניים עם שמן קוקוס, בשל היותה טבעית.

הלבנת שיניים עם שמן קוקוס – יתרונות:

• מכילה חומצה לאורית – איכויות הלבנת שיניים עם שמן קוקוס הן בזכות החומצה הלאורית שהוא מכיל. החומצה הלאורית ידועה בתכונותיה האנטי-בקטריאליות ואנטי-פטרייתיות ולכן, היא מסייעת להסיר את הלכלוך והחיידקים שהצטברו על השיניים שלנו והפכו אותן לצהובות. החומצה הלאורית מסייעת לנקות גם את החניכיים שלנו ולשמור עליהם מפני מחלות וזיהומים.
  • ישנו מחקר מ- 2015, המוכיח כי אנשים שהשתמשו בשמן קוקוס כמשחת שיניים במשך שבוע, אכן ראו שינויים בשיניים שלהם. החוקרים ספרו כי רמות ההצטברות הלכלוכית על השיניים ירדו משמעותית, לצד העובדה שגם מצבן של מחלות חניכיים השתפרו.
  • שמן הקוקוס נחשב למשחה בריאה וטבעית, אשר אף מסייעת לשמן את חלל הפה שלנו ולגרות את ייצור הרוק. היא אף מסייעת להעניק לחות לשפתיים שלנו ולמנוע יובש.
  • הלבנת שיניים עם שמן קוקוס אף מסייעת לנו להיפטר מריח רע בפה, יובש בגרון או פצעים בפה. היא מתאימה לשיניים רגישות וחניכיים רגישים.

• הוסף לסימניות
דבר נוסף, עדיף לירוק אותו בשירותים ולא בכיור כי הוא עלול להתגבש וליצור סתימה.

• הוסף לסימניות
יפה,
עד כאן ראיתי
אך מהיכן השילוב עם סודה לשתיה?
למיטב ידיעתי סודה לשתיה עלולה להזיק.
ולפי הכתוב לעיל מספיק רק שמן קוקוס?

• הוסף לסימניות
הרבה מאוד ממשחות השיניים המלבינות מכילות סודה לשתיה. תסתכלי במרכיבים...
(אצלינו זו 'מסורת' מהסבתא האגדית של המשפחה, כך שאין שאלות...)

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על מדבקות

• הוסף לסימניות
אם כבר שאלה נוספת בענין השינים
בתור ילדה נפלתי ושברתי שן קדמית- השלמתי אומה
אך כיום ההשלמה התכהתה וקבלה גוון לא מחמיא
אני מעונינת לעשות הלבנת לכלל השינים ולהחליף אותה.
איפה עושים זאת- משהוא מקצועי, אמין, עדיף לא יקר- אך בלי להתפשר על איכות
אה, דרך אגב- בירושלים----
תזכו למצוות
ישנו רופא שיניים בשם ד"ר מיקלר שמומחה בנושא זה,
הוא מקבל בבנייני וולפסון ברחביה מאוד מקצועי אמין ואיכותי מאוד,
עושה עבודה מדהימה, לגבי מחיר אני לא חושבת שהוא זול אבל שווה בדיקה... אם תרצי אוכל לשלוח לך פרטים שלו באישי.

• הוסף לסימניות
מועצ
יפה,
עד כאן ראיתי
אך מהיכן השילוב עם סודה לשתיה?
למיטב ידיעתי סודה לשתיה עלולה להזיק.
ולפי הכתוב לעיל מספיק רק שמן קוקוס?
מועתק מהאתר של ד"ר אהוד רענן.

הלבנת שיניים טבעית

ד"ר לינדה גרינוול בדקה לעומק ,את הטיפולים הקונבנציונלים של הלבנת שיניים ובמיוחד אלו הכוללים כלור דו חמצניוטוענת כי לא רק שאינם "בלתי מזיקים" כמו שנהוג לפרסם , אלא כי הם מזיקים בהחלט . די קשה למצוא פתרון יעיל ובטוח להלבנת שיניים , כל השיטות פוגעות בזגוגית השן(אמייל) וגורמת נזק בלתי הפיך לצפוי השן , מה שגורם בסופו של דבר להגברת הפיגמנטציה .
עפ"י ד"ר גרינוול ,טפולי הלבנה בעזרת כלור דו חמצני , גורמים לנזק רב הכולל :חריטת הזגוגית , אבדן ברק השן , הרגשת חספוס השיניים והגברת הרגישות (לעיתים לצמיתות) ,סכנה לשברים בשן , רגישות בחניכיים ואבדן זגוגית .
מי שרציני בכוונתו להשיג שיניים לבנות יותר באופן בטוח וללא נזק בלתי הפיך , צריך לבדוק מה גורם לשינוי בצבע מלכתחילה . העברינים המרכזיים הינם : קפה , תה , יין אדום וכמובן עישון .
הסכנות שתוארו לעיל , אינן מחויבות המציאות ולמזלינו ישנן דרכים בטוחות יותר .

· צחצוח אחרי כל ארוחה \ שתיה – זאת הדרך הקלה והבטוחה ביותר , אך גם המעיקה ביותר , לא תמיד אפשרית ולא תמיד נוחה . למרבים בשתית קפה ו\ או מעשנים , מומלץ לעבור טיפול אצל שיננית מספר פעמים בשנה .

· סודה לשתיה – ניתן להשתמש בסודה לשתייה (אך ורק נטול אלומיניום )כתחליף למשחת שיניים (או כתוספת , לפזר על המשחה ) . להרטיב את המברשת ולטבול בעדינות בסודה . אפשר גם להוסיף מים או מי חמצן . שמוש במי חמצן מחטא את הפה והחניכיים מחיידקים .

· שמן קוקוס- השיטה האיורוודית העתיקה , מדברת על לקיחת כפית \ כף שמן קוקוסלתוך הפה ולהעביר ממקום למקום במשך 20 דקות . זאת אכן משימה לא קלה , אך מביאה גם תוצאות . למי שאין את הסבלנות הנדרשת לבצוע המטלה , יכול להשתמש בשמן קוקוס יחד עם סודה לשתיה כמשחת שיניים . לשמן הקוקוס תכונות אני מיקרוביאליות ולכן הוא מצוין גם לחניכיים .ניתן גם לאחר הצחצוח הרגיל , למרוח בעזרת פיסת בד , שמן קוקוס על השיניים ועל החניכיים .

· חומץ תפוחי עץ – מסיר כתמים בעקבות צחצוח עקשני . יש להתמיד לאורך זמן מאחר והתוצאות אינן מידיות , בד"כ תוך 30 יום של צחצוח רציף ניתן להבחין בתוצאות בעין בלתי מזוינת . לאחר הצחצוח עם חומץ , יש לשטוף הייטב ולצחצח שוב עם משחת שיניים רגילה (מומלץ עם שמן קוקוס)

· תות שדה – שפשוף של תותים על השיניים עשוי להלבין אותן . אין לי נסיון עם שיטה זאת , אך מכל השיטות , זה נראה לי הטעים ביותר !

· קקאו – קליפת פולי הקקאו הטבעי , מכילה חומרים אנטי חיידקיים . יש לזכור כי לעיתים ,שינויי צבע בשן , נגרמים כתוצאה של תהליך רקבון פנימי של השן . תהליך זה נוצר ומשולהב ע"י חידקים . אכילה של מספר פולי קקאו ביום , תעכב את את פעילות החיידקים ובנוסף נקבל תופעת לואי משמחת – מצב רוח משופר ושכוך חרדות (קקאו מכיל הרבה טריפטופאן ומגנזיום ) .

· קליפת בננה – יש לשפשף את השיניים עם החלק הפנימי של קליפת בננה בשלה , לאחר כרבע שעה לשטוף במים פושרים . לבצע את התהליך פעמיים ביום ולהמתין כשבועיים לתוצאות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה