הם זולים כמו בכפרים הערביים כמו טוראן ועוסאפי'ה???המדבקות מחברת קרסט הן מצוינות!!!!!
אבל, יש רמות, תלוי איזה קונים, ממליצה על הערכה של ה20 יום. זה הכי טוב!
לגבי נזק, ביררתי לעומק, שום נזק זה לא גורם לשיניים. הכל מצמחים.
ואם נזק אז במרפאות שמשתמשים עם חומרים כימיים...
מוכרים את זה בבתי מרקחת בארה"ב.
יש מישהי בב"ב, שולחים גם לירושלים. מחירים מצוינים יש להם.
אם תרצי אחפש לך את המספר
אני עשיתי לפי ההוראות ונאדה בנוגע להלבנה. בנוגע לנזק בשיינים אין לי מושגהמדבקות מחברת קרסט הן מצוינות!!!!!
אבל, יש רמות, תלוי איזה קונים, ממליצה על הערכה של ה20 יום. זה הכי טוב!
לגבי נזק, ביררתי לעומק, שום נזק זה לא גורם לשיניים. הכל מצמחים.
ואם נזק אז במרפאות שמשתמשים עם חומרים כימיים...
מוכרים את זה בבתי מרקחת בארה"ב.
יש מישהי בב"ב, שולחים גם לירושלים. מחירים מצוינים יש להם.
אם תרצי אחפש לך את המספר
בסוג הזה?אני עשיתי לפי ההוראות ונאדה בנוגע להלבנה. בנוגע לנזק בשיינים אין לי מושג
כן בסוג הזה.בסוג הזה?
ובקשר לנזק תקוו שגם נאדה...
דיברו כאן על כאבים בשינויים בין חום לקור וכאלה דבריםכן בסוג הזה.
תוך כמה זמן אמורים לראות את הנזק?
אני אמנם לא ראיתי עד אז רופא שיניים מלבד לניקוי אבן. אבל לא בטוחה שקשורדיברו כאן על כאבים בשינויים בין חום לקור וכאלה דברים
אני יודע שיש כאלה שזה עושה להם כתמים ומחליש את השיניים מאוד
כאילו מי שלא היה רואה רופא שיניים התחיל לראות אותו יותר מדיי...
הי, עד כאן! לא יודעת מה בכפרים הערביים, אבל את מדברת על חומר אחר.הם זולים כמו בכפרים הערביים כמו טוראן ועוסאפי'ה???
03-6199567אשמח לקבל את המספר
למי שיש חניכיים רגישות יותר, יכול להרגיש את התסמינים האלה בזמן הטיפול, .דיברו כאן על כאבים בשינויים בין חום לקור וכאלה דברים
אני יודע שיש כאלה שזה עושה להם כתמים ומחליש את השיניים מאוד
כאילו מי שלא היה רואה רופא שיניים התחיל לראות אותו יותר מדיי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים