זה גם מוריד כתמי צבע שיש על השיניים?שווה כל שקל
מחזיק הרבה שנים
שווה כל שקל
אחרי כמה מדבקות בודדות שיניים חדשות
מניסיון!
הלינק שהבאת הוא לחבילה של 44לוידעת מה זה אומר
אבל אח"כ נראים כמו מהתמונות...
התחלתי לברר על זה אתמול
ומה עם הנזק לשיניים מזה שיורדת שכבה?שווה כל שקל
מחזיק הרבה שנים
שווה כל שקל
אחרי כמה מדבקות בודדות שיניים חדשות
מניסיון!
כתבו פה חד משמעית שמוריד שכבהזה לא מוריד שכבה
תקראו מה זה מכיל
זה חומרים שמסירים לכלוך
את עדיין מוכרת?אפשר לרכוש אצלי ערכת נסיון
החיוך הלבןיש למישהו מידע על המשחת שיניים הסגולה(בקופסא שחורה)
לא זוכרת את השם, האם מועילה
תודה רבה על הפירוט!בעיקרון זה מאד תלוי בסוג השן
לי אחרי 6 מדבקות היה לבן מאד מאד כמו בתמונות
יש כאלה שאחרי 10
זה הלינק
מדבקות להלבנת שיניים
זה אומנם ל20 טיפולים אבל זה כל כך זול שזה שווה שתמיד יהיה
לפי מה שנראה לי זה גם עניין של ריכוז חומר פעיל שמשפיע על העוצמה
נכון, אני רואה שכתוב על החבילה של ה-20 מדבקות שמוריד כתמים של 14 שנה.לפי מה שנראה לי זה גם עניין של ריכוז חומר פעיל שמשפיע על העוצמה
את הבנת אחרת?
לדעתי יותר תלוי כמה קפה את שותהנכון, אני רואה שכתוב על החבילה של ה-20 מדבקות שמוריד כתמים של 14 שנה.
ועל החבילה של ה-23 מדבקות שזה מוריד כתמיד של 25 שנה
אם לא נולדתי אז, איך זה יוריד לי את את הכתמים מלפני 25 שנה
זה נראה לך מידי חזק?
אני כמעט לא שותה קפה אבל בא לי שיהיה ממש לבן....לדעתי יותר תלוי כמה קפה את שותה
פחות הגיל של השיניים![]()
אז אולי את לא צריכה את הכי חזקאני כמעט לא שותה קפה אבל בא לי שיהיה ממש לבן....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים