כללי הלוגו "ברח" מהבריף

• הוסף לסימניות
נקודה קטנה שלא הובנה נכון גרמה לי לטעות באופי העסק.
למרות שהלוגו לא ישמש את הלקוח, משתפת אתכם להארות ולביקורת.

צפה בקובץ המצורף 290892

קבצים מצורפים

• לוגו שאול כהן.PNG
    לוגו שאול כהן.PNG
    KB 94.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הרעיון מקסים..עם קצת ליטוש פונט אחר זה היה מושלם

• הוסף לסימניות
זה מעולה!
אני ראיתי את המילה "like" באנגלית במקום שאול.
אם זו היתה הכוונה זה וואו.

• הוסף לסימניות
זה פשוט טוב!!!
התנועתיות ממש ״מקפיצה״! תרתי משמע.

• הוסף לסימניות
משובח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמולט;2047970:
על איזה פונט את ממליצה?

הטיפוגרפיה דווקא נראית מעולה.
והפונט מעביר המון מסר.
הדבר היחיד שהייתי מוסיפה כדי שיהיה ממש מושלם זה משחק עם קצוות האותיות.
כמו שה- ש יושבת בצורה מוש-ל-מת על ה-כ׳ הייתי דואגת שגם ה-א׳ תחתך יפה עם ה-ש׳, ה-כ׳ תחתך בחלק העליון עם ה- ה׳ וכדו׳ נראה לי שזה יוסיף ליצרת השלמות.

• הוסף לסימניות
אלוף!!
חבל שלא יבא כעת לידי שימוש...
(בקטנה, היה אולי כדאי לחבר את חלקי האות א).

• הוסף לסימניות
צריך לשחק קצת עם האותיות...
הו והל מעולות הש והא יותר מידי עם הרבה שפיצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה