כללי הלוגו הראשון שלי

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אני לומד בקורס עיצוב גרפי ב"פרוג" מזה 5 חודשים מתוך 13.
גמרנו ללמוד את התוכנה "אילוסטרייטור" וכרגע אנחנו בתחילת "פוטו שופ".

אומנם למדנו את כל הכלים להכין לוגו אבל עוד לא למדנו איך לעצב לוגו,
ויהיו על כך שיעורים בהמשך...

גיסתי מנהלת חברה קטנה לקידום אתרים והצעתי לה שאני אעצב לוגו לחברה ובמידה וזה ימצא חן בעיניה היא תוכל להשתמש בו. בשבילי זה כמובן אתגר לימודי.

נעזרתי בכמה מאמרים באינטרנט על לוגואים אבל כאמור אני נטול ניסיון בנושא והנה התוצאה אשמח לחוו"ד וביקורות בונות.

הלוגואים אמורים לשדר: רשת, בניה, פתרון, אופקים, מרחב, התחדשות ורעננות.

(אני לא שלחתי לה עדיין כי אין לי ביטחון שזה מספיק טוב. אני מאמין שבעזרת הביקורות שלכם אגיע לתוצאה טובה יותר או אז אשלח לה)

קבצים מצורפים

• miryam.jpg
    1.2 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
התחלה טובה!
לפני שאני מתחילה להתעסק בכלל בדוגמאות השונות ומה עדיף, הפונט של שם העסק מפריע לי בפשטותו. בנאלי מיד. גם הנקודות מעל האות i סתמיות. אולי לחתוך מהקו של ה-i ולהכניס את העיגול כאילו הוא קולע לסל או משהו כזה. האות הראשונה חייבת להיות אות גדולה.

• הוסף לסימניות
עניות דעתי....

לוגו טוב יכול גם להכיל טקסט בלבד, ללא אובייקט גראפי נלווה.
במקרה הנ"ל לא נראה כ"כ שהאובייקטים מחמיאים ליצירה,
טקסט בלבד יכול לשדר חברה יציבה ואמינה...

הצלחות!!!

• הוסף לסימניות
בהתחשב שכולנו תלמידים במשך כל חיינו
עבודה מקסימה, לטעמי הראשון משדר בניה ואופקים עם פוטנציאל

בהצלחה

• הוסף לסימניות
קודם כל, תעוזה יפה להעלות את הלוגו הראשון שעשית ;)
הכיוונים מעניינים, אך כמו שאמרו עדיף פונט קצת יותר מיוחד לשם העסק,
והצבע הירוק קצת זרחני, אבל יתכן שזה המסך שלי (כנראה שכן :rolleyes:)
הפונט של הכיתוב התחתון דווקא אמור להיות פחות מיוחד, יותר בגימור חלק ופשוט, (זה רק מידע יבש....)
אני הכי אהבתי את 1 (גם ל-6 יש פוטנציאל טוב)
הרבה הצלחה ונשמח לעזור בהמשך...

• הוסף לסימניות
לאיזו חברה הלוגו.
סתם כך, ב-1 וב-6 אפשר לשנות את הנקודות של ה-i למשושה או למעוין, שיהיה קשר בין הצורה הסמוכה לטקסט.

• הוסף לסימניות
ניסיון נוסף

ניסיון נוסף.... אשמח לחוו"ד

קבצים מצורפים

• miryam3.jpg
    KB 835.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
העיטור ב-2 נראה סינית. לא כדאי.

• הוסף לסימניות
מהשלוש האחרונים אהבתי יותר את 2, אבל בלי ריבוע שחור. (אולי כדור שחור בתוך הרשת?)

• הוסף לסימניות
הפונט עדיין לא ייחודי לענ"ד...
והואת הראשונה צריכה להיות גדולה (כפי שכבר אמרו פה.)
העגול בתוך ה-U קצת נראה לי גדול, אולי כדאי להקטין אותו.
לניסיון -אתה יכול לקחת את הU להפוך אותה ולשים אותה שוב במקום ה-n כך תהיה זרימה באותיות אבל הפונט... צריך להחליפו, יש הרבה אתרים טובים של אינסוף פונטים חינמיים באנגלית...
ונראה לי שיהיה יפה אם שם העסק יהיה בצבע, ולא רק שחור.
עד כאן המגילה שלי....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
...

עשיתי קצת שיפורים בפונט לפי הערותכם, כמו"כ עשיתי נסיון ליצור גם ניירת, מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• nayeret_illum000.jpg
    KB 599.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תעלה בסגית צבעים- RGB
ולא CMYK

• הוסף לסימניות
יפה מאד.

יש כאלו שזה בנשמה שלהם....

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
בכרטיס ביקור, אני לא הייתי שמה משתי הצדדים את שם הלוגו בגדול. מספיק שזה מקדימה..
אולי מאחורה תשים רקע ירוק חלק? או אולי את הרשת ההיא?
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
התחלה טובה מאוד.
הייתי הולכת על הסידרה הראשונה על מס' 4 או 5 או 6
כדאי לתת לה את שלושתם ושתבחר מה שנראה לה יותר.
בכל מקרה, את האות הראשונה צריך לעשות גדולה (בלי נקודה)
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!
א.אבל תשים לב שאם אתה הולך על קווים חלקים או זורמים?
כי כפי שעשית במעטפה הפס הירוק ישר ובכרטיס הפסים למטה מעוגלים זורמים יותר...

ב. בצד השני של הכרטיס ביקור יהיה יפה לשים את הצורה רשת בגדול.. או צבע חלק ירוק..

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
שלחתי לה את העבודה והיא לא אהבה את זה, היא טוענת שזה קיטשי ושהטיפוגרפיה לא משהו.
בכל אופן בשבילי היה זה אתגר להכין את זה כתרגיל טוב ללימודים. תודה רבה לכל המגיבים לכל הביקורות הבונות ולכל הרעיונות שנתתם.

• הוסף לסימניות
דווקא עבודה יפה, (גם לא למתחיל)
אהבתי איך שלקחת את התגובה שלה בקלות ועוד שיתפת אותנו,
(זה עוד יעזור לך בהמשך... זה מקצוע עם תגובות כ"כ מפתיעות, לפעמים יגידו לך איזה יופי, יותר יפה ממה שחשבתי, ודווקה כשכמעט ולא השקעת בעבודה... ולפעמים תשב שעות על משהו והלקוח ישגע אותך ובסוף עוד יגיד לך שזה לא מה שהוא רצה, וזה לא משדר מקצועיות וכו')
הרבה הצלחה בהמשך!

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה מה קיטשי בזה דוקא תוצאה יפה ומקצועית. (לפעמים אנשים בגלל שהם יודעים שאתה מתלמד או מתחיל מחפשים איפה לראות את זה)
בכל אופן בהצלחה! יש לך עתיד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה