כללי הלוגו שלי-אשמח לעזרה בבקשה

• הוסף לסימניות
טוב, אז מצאתי את עצמי מתלבטת יותר מדי על הצבעים...:confused:
הקשבתי לעצתכם וצמצמתי,והחלפתי,וצמצמתי,והחלפתי....עד שהתחרפנתי וכבר באמת קשה לי ליהיות אובייקטיבית עליו...
אני אשמח לשמוע עצות ודעות
השארתי פה 3 צבעים (ואת השחור להשוואה...)

תודה רבה מראש :)

קבצים מצורפים

• Logo.Dolevdesign.jpg
    KB 29 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
ממש מתקדם ויפה. השילוב של האדום יפה וגם השילוב של הירוק רק תחזקי את הצבע הירוק וזה ממש מוצלח. בהצלחה

• הוסף לסימניות
הבורדו לדעתי הוא המוצלח ביותר - זהו צבע שמשדר יוקרתיות
אפשר גם את הירוק, אך הירוק הנוכחי משדר משהו קליל יותר / טבעי. אם תעשי ממנו ירוק בקבוק או ירוק לכיוון זהב זה יתן את האפקט היוקרתי.

הלוגו עצמו - מקסים!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לוגו יפה, הייתי הולכת על הירוק ( קצת יותר חזק) ואת ה'דיזיין' הייתי מקטינה מעט

• הוסף לסימניות
באמת החלטתי על הבורדו. ניסיתי כבר לפני זה להקטין את הדיזיין אבל זה לא היה נראה טוב לדעתי, אז השארתי ככה.
אני ממש מודה לכם, וזה הסופי: (מקוה)
שוב תודה לכל מי שעזר וטרח!

קבצים מצורפים

• logo.jpg
    KB 8.6 · צפיות: 16

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה