כללי הלוגו של מלאכים - כיוון חדש

• הוסף לסימניות
הלקוח שלי מאד עסוק, כנראה, ולכן אני עובדת מול גורם אחר שמתווך ביננו.
כנראה שהמתווך לא הבין את כוונת הלקוח, ולכן הדרישות שלו לא התאימו כלל לעסק. אחרי ששלחתי את הסקיצות, הוא השיב לי מייל בזו הלשון:

אני חושב שלא העברתי לך נכון את המאפיינים הנדרשים, משום שעיקר חסר מן הספר: הבית ספר פונה
לילדים הלומדים שירה אמנותית והלוגו המדהים שעיצבת אכן שמרני עדין בהתאם לבקשתי.
הוא ביקש שהלוגו ישדר צעיר פרש-רעננות עתידני יוקרה זוהרת. (לגמרי לא מה שהגדרתי לך)
לגבי הצבע הוא רצה ברמת העיקרון צבע יותר כהה כמו טורקיז או פטרול.<o></o>
הצעתי לו היתה לעשות את המילה מלאכים בצבעוני כל אות בצבע שונה (אך לא בצבעי פסטל רכים אלא משהו יותר חזק ודומיננטי )ובנוסף ניקוד דבר המשדר שהוא פונה לילדים וכן יהודי מאד.<o></o>
לחלופין הוא הציע לוגו בהשראת הלוגו קולות מן השמים במייל ששלחתי לך. ולא אכפת לו שגם הלוגו הזה ידבר באותה שפה עצובית.<o></o>
נדמה לי כי הציור הגרפי שיתאים לבסיס העבודה שלך בהמשך הןא הכנפיים של לוגו מספר 1<o></o>
הוא גם ביקש אם תוכלי לחשוב מחוץ לקופסא עם מה שיותר מעוף וחזון <o></o>
<o>
</o>

אודה מאד למי שיוכל לעזור לי לעשות סויצ' כמעט מוחלט ולהשתחרר מהסקיצות הקודמות. זה מה שיצא לי בינתיים:

קבצים מצורפים

• מלאכים 2.jpg
    KB 451.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
2
ב-1 ה-ל' לא מספיק ברורה.

• הוסף לסימניות
סקיצה 2 כמובן,
אולי תנסי להחליף את הצבע האדום לכתום או צבע צעיר אחר
ואולי גם את הפונט לפחות כבד
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
2 יותר קריא (בהתחשב בזה שהלוגו אמור לפנות לילדים),
אבל לא התחברתי לפונט. (אני הייתי מנסה משהו בסגנון "מגע" של פונטביט)

• הוסף לסימניות
איפה הסוויטש פה?

• הוסף לסימניות
אני חושב שלוגו #1 דוקא מתאים לדרישות של הלקוח בלי שהוא ידע.
מה שמפריע לו בתת המודע הוא חוסר ההתאמה בין הלמד (שאגב הוא יפה מאוד) לשאר האותיות, הוי אומר פשוט לעצב את כל המילה באותו קו עיצובי, כרגע הלמד של הלוגו ושאר האותיות מדברות בשתי שפות.

ואז להראות ללקוח המרוצה :)
נשמע הגיוני?????

• הוסף לסימניות
אגב מטאור, כשחושבים בגדול, זה לא חייב להיות במישור העיצובי, לפעמים לחשוב בגדול במישור האנושי פשוט עושה את העבודה....
אני הייתי מוותר על דוגמא 2, והייתי מפתח את דוגמא 1

• הוסף לסימניות
עצם שינוי הפונט לסנס סריף זה כבר סוויטש ענק.
הגוון האדום הייתי משנה לסגול, כרגע הוא לא משתלב טוב בעיניי.
אני בעד 1 כאשר את הכנפיים הייתי נותנת בקו עובי משתנה מעט, שישתלב יותר טוב כהמשך טבעי עם המפתח סול.

• הוסף לסימניות
הממ. נהיה קצת מעורבב.
קצת מעצבן, אבל -
אולי כדאי לך להניח רגע בצד ולהתחיל כיוון חדש?
(ולוודא לפני כן שהכנפיים עדיין רלוונטיות או שאולי גם זה לא עבר טוב בתיווך?)

לענ"ד השילוב של מפתח סול במקום ל' הוא לא מתאים, ודאי לא עם הפונט הזה.
וגם הייתי מחפשת פונט שיותר יתאים (חבל. דווקא היה נורא יפה עם הליבורנה...)-
(אולי - טיפוגרף תג או נעמה )

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;470323:
הממ. נהיה קצת מעורבב.
קצת מעצבן, אבל -
אולי כדאי לך להניח רגע בצד ולהתחיל כיוון חדש?
(ולוודא לפני כן שהכנפיים עדיין רלוונטיות או שאולי גם זה לא עבר טוב בתיווך?)

לענ"ד השילוב של מפתח סול במקום ל' הוא לא מתאים, ודאי לא עם הפונט הזה.
וגם הייתי מחפשת פונט שיותר יתאים (חבל. דווקא היה נורא יפה עם הליבורנה...)-
(אולי - טיפוגרף תג או נעמה )

בהצלחה

להתחיל מחדש..????????????????????????????????????????????????????
למה..???????????????????????

• הוסף לסימניות
אני חושבת שתשמעי להצעה של אליהו פריד. זה נשמע הגיוני. ואת יכולה להיות מופתעת אבל תהיה תוצאה טובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;470325:
להתחיל מחדש..????????????????????????????????????????????????????
למה..???????????????????????התודה בט...

אויש. היא לא חייבת, זו רק הצעה ידידותית

פשוט הדוגמא הקודמת היתה ממש טובה
וכעת היא צריכה לשנות כיוון, ולפעמים פשוט יותר קל להתחיל לחשוב מחדש ולא לעשות חיבורים מאולצים.
אבל אין חשש - מטאור ממש מוכשרת, ובכל מקרה בטח תוציא תחת ידיה משהו נהדר...

• הוסף לסימניות
איפה הלוגו של קולות מן השמים? זה יתן בסיס די טוב לאיזה כיוון הלקוח הולך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;470306:
אני חושב שלוגו #1 דוקא מתאים לדרישות של הלקוח בלי שהוא ידע.
מה שמפריע לו בתת המודע הוא חוסר ההתאמה בין הלמד (שאגב הוא יפה מאוד) לשאר האותיות, הוי אומר פשוט לעצב את כל המילה באותו קו עיצובי, כרגע הלמד של הלוגו ושאר האותיות מדברות בשתי שפות.

ואז להראות ללקוח המרוצה :)
נשמע הגיוני?????

בשביל לעצב את כל המילה באותו קו עיצובי, אני צריכה להיות פונטייפ, ואני לא. השאלה היא איך במסגרת היכולות שלי אני מגיעה לרמת ביצוע כזו.

• הוסף לסימניות
מאוד אהבתי את 2. אבל הכנפיים קצת מטרידות אותי. אבל הוא מאוד יפה בלי קשר!

בקשת להציע כוונים חדשים...
אז אולי אולי מה ששיחקתי פה בשני שניות ימצא חן בענייך... (נגמלתי מהכנפיים...) כמובן וכמובן שאת הפונט תקעתי שם בצורה אקראית לחלוטין. הרעיון רק להדגים לך את השילוב של ה-כ' במפתח סול. ובלי הכנפיים.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• למטאור.ai
    KB 109 · צפיות: 14
  • למטאור.png
    KB 12.2 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;470366:
מאוד אהבתי את 2. אבל הכנפיים קצת מטרידות אותי. אבל הוא מאוד יפה בלי קשר!

בקשת להציע כוונים חדשים...
אז אולי אולי מה ששיחקתי פה בשני שניות ימצא חן בענייך... (נגמלתי מהכנפיים...) כמובן וכמובן שאת הפונט תקעתי שם בצורה אקראית לחלוטין. הרעיון רק להדגים לך את השילוב של ה-כ' במפתח סול. ובלי הכנפיים.
בהצלחה!

תודה, שיר 770.
אנסה לעשות משהו בכיוון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מטאור;470351:
בשביל לעצב את כל המילה באותו קו עיצובי, אני צריכה להיות פונטייפ, ואני לא. השאלה היא איך במסגרת היכולות שלי אני מגיעה לרמת ביצוע כזו.

א) אם עד כה עשית כזו יצירה אומנותית, אני מאמין ביכולתיך.
ב) אולי תנסי לפנות לפונטייפ???? להפסיד לא תפסידי, אם לא יועיל, לא יזיק.

בחתינה למטה יד לך את המייל שלי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה