עזרה הלוואה בנקאית והיתר עיסקה

• הוסף לסימניות
הגשתי בקשה להלוואה בנקאית.
הפקיד חזר אליי, וכששאלתי אותו על היתר עיסקה הוא אפילו לא ידע על מה אני מדברת. בפעם הראשונה הוא היה בטוח ששאלתי- הסכם עיקה, בפעם השניה- שלח אותי לחפש בגוגל... בפעם השלישית הבטיח לחזור אליי ולא הבטיח לקיים.
אקיצער- איך זה עובד? לכם זה לא סינית עתיקה מימי הביניים...

• הוסף לסימניות
לכל הבנקים יש היתר עיסקה, חלקם טוב יותר מאחרים (אפשר לבדוק באתר של ברית פנחס)
אם לסמוך עליו להלוואה שהיא לא לצורך עסק כלשהו או דירה, זו כבר שאלה לרב ולא לפרוג.

• הוסף לסימניות
בערים החרדיות הם מבינים מיד על מה אתה מדבר.

• הוסף לסימניות
גם בערים חרדיות אפשר למצוא בנקאים שלא מבינים על מה מדובר.
היה לי מקרה שביקשתי מהבנקאית באזור חרדי לחתום על היתר עסקה והיא לא הבינה על מה מדובר, פניתי למנהלת סניף והיא אמרה לי שיש להם תעודה אבל בעקבות שיפוצים הורידו אותה מהקיר.. היא טענה לי שמעולם לא נפגשה בלקוח שביקש לחתום באופן פרטני
בכל מקרה כדאי לבדוק את זה בצורה טובה יותר בגלל שיש שיטות שלא מסתמכים על היתר עסקה כללי (המסמך הכללי ששהבנק חתם עליו) אלא צריך לחתום איתם בצורה פרטנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה