אגב בהפניקס לשבע שנים בגרייס הם כותבים פריים + 0.8בהפניקס אם תיקח לשלש שנים גרייס תקבל פריים מינוס חצי. לחמש שנים פריים.
אני לקחתי אתמול 100000 ממיטב דש גרייס ל5 שנים פריים מינוס חצי.
[קרן לא נזילה].
שניהם נותנים עד כחמישים אחוז מהקרן אם זה מסלולי מניות.
בהצלחה
תודה על הפירוט!בהפניקס אם תיקח לשלש שנים גרייס תקבל פריים מינוס חצי. לחמש שנים פריים.
אני לקחתי אתמול 100000 ממיטב דש גרייס ל5 שנים פריים מינוס חצי.
[קרן לא נזילה].
שניהם נותנים עד כחמישים אחוז מהקרן אם זה מסלולי מניות.
בהצלחה
היום הלוואה מקה"ש מגדל אוגם בהראל
אני הייתי לוקח P-0.3, למרות שאינני בטוח מה יצא יותר זול.היום הלוואה מקה"ש מגדל או
בריבית קבועה צמודה למדד 2.8% לשנה
או:
בריבית משתנה מבוססת פריים P-0.3% לשנה
מה שווה יותר כיום? [אני מלווה 40000 בהחזר של 500 וכשיתאפשר לי , עוד כמה חודשים אחזיר יותר ואסיים מהר [בשפיצר]
אשמח למידע צמוד מדד או פריים?
תודה! זה מה שכותב הצ'אטאני הייתי לוקח P-0.3, למרות שאינני בטוח מה יצא יותר זול.
בצמוד מדד ההחזרים ככל הנראה יעלו בגלל עליית המדדתודה! זה מה שכותב הצ'אט
יש להתייחס לתחזיות הכלכליות הנוכחיות בישראל:
תחזיות כלכליות עדכניות:
- ריבית קבועה צמודה למדד (2.8% לשנה): במסלול זה, הריבית נשארת קבועה, אך הקרן צמודה למדד המחירים לצרכן, מה שעשוי לגרום לעלייה בהחזרים החודשיים במקרה של אינפלציה.
- ריבית משתנה מבוססת פריים (P-0.3% לשנה): במסלול זה, הריבית משתנה בהתאם לריבית הפריים, שאינה צמודה למדד המחירים לצרכן, אך עשויה להשתנות בהתאם להחלטות בנק ישראל.
- ריבית בנק ישראל: נכון להיום, ריבית בנק ישראל עומדת על 4.5%. חטיבת המחקר של הבנק צופה כי הריבית תרד במהלך 2025 לרמה של 4%-4.25%, כלומר, ייתכנו הפחתות של ריבית הפריים בשנה הקרובה.
- אני לא מבינה בזה, אז מה המעלה בפריים?
- ממש תודה על תשובה, חסד עצום!
צריך להגיש בקשה באזור האישי באתר ואם אתה זכאי תוכל לראות מה מציעים לךמישהו יודע איך מקבלים את ההלואה בהפניקס?יש אפשרות לראות את האופציות באתר?
rhon.co.il
www.prog.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים