לא מבין מה הבעיה??שלום רב,
אשמוח לשמוע אם מישהו הצליח להוציא הלוואה לכל מטרה בסכום של 250,000 ש"ח ל- 120 חודשים ובאיזה ריבית הצלחתם לקבל את ההלוואה, תודה רבה.
כן. בריבית פריים + 0.5 בבנק הפועלים. באתר הוצע לי אשראי ברגע בתנאים פחות טובים. בפגישה עם בנקאי הוצע לי ההצעה הנ"ל ולקחתי בזרועות פתוחות.שלום רב,
אשמוח לשמוע אם מישהו הצליח להוציא הלוואה לכל מטרה בסכום של 250,000 ש"ח ל- 120 חודשים ובאיזה ריבית הצלחתם לקבל את ההלוואה, תודה רבה.
אני מדבר על הלוואה לכל מטרה, האם רלוונטי המשכון ?במשכון
כן, עוסק פטור חדש.את בעלת עסק?
מה הסכום, ולאיזו תקופה ?כן. בריבית פריים + 0.5 בבנק הפועלים. באתר הוצע לי אשראי ברגע בתנאים פחות טובים. בפגישה עם בנקאי הוצע לי ההצעה הנ"ל ולקחתי בזרועות פתוחות.
250,000 ל10 שנים. משלם כל חודש כ2,800 ש"ח.מה הסכום, ולאיזו תקופה ?
מה זה?היתה עמלת מסמכים ?
בזמן לקיחת ההלוואה יש עמלה של בערך 2500 ש"ח העמלה נקראת "עמלת עריכת מסמכים"מה זה?
בודאי.אני מדבר על הלוואה לכל מטרה, האם רלוונטי המשכון ?
2+1יש לכם דירה?
בודאי.
אם יש לך נכס.
ייתכן וניתן להוציא לך את זה לא בפריים + 0.5% - אלא בפריים - 0.5%-..
או ביותר זול משמעותית גם..
ובלי עמלת עריכת מסמכים, אבל יהיו עלויות של 1,500 ₪ כולל נלוות.
יש לכם דירה?
מה אתה אומר ?2+1
אבל אני לא מעוניין למשכן אותם לטובת ההלוואה.
שזה לחלוטין תלוי לקוח במקרה הזה.מה אתה אומר ?
צריך יועץ בשביל זה ?שזה לחלוטין תלוי לקוח במקרה הזה.
דירוג האשראי, גובה ההכנסות, הוותק בבנק, כמות האובליגו הקיימת (משפיע על הדירוג), ועוד.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //